Ο Μπέκαμ επέστρεψε στο Παρίσι κι «επισκέφθηκε» Μέσι και Εμπαπέ (vids)

Μέσι - Μπέκαμ - Βεράτι

i

©PSG

Ο Μπέκαμ επέστρεψε στο Παρίσι κι «επισκέφθηκε» Μέσι και Εμπαπέ (vids)

Κώστας Τόπας 09:08 - 28.04.2023

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της Παρί Σεν Ζερμέν, της τελευταίας ομάδας που αγωνίστηκε πριν «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Εχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια από τη μέρα που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Ωστόσο, ο άλλοτε αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, συνεχίζει να «λάμπει» όπως τότε, που αποτελούσε έναν από τους μεγαλύτερους σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο Άγγλος ιδιοκτήτης του συγκροτήματος του MLS επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της Παρί, της τελευταίας ομάδας που αγωνίστηκε πριν «κρεμάσει» τα παπούτσια του και φωτογραφήθηκε με παίκτες των Παριζιάνων, όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο Μάρκο Βεράτι και ο Σέρχιο Ράμος, και με όλη την ομάδα.

«Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Μαδρίτη, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πήγε στο προπονητικό κέντρο της πρώην ομάδας του, για να συναντήσει τους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν», αναφέρει στη σχετική δημοσίευσή της η Παρί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπέκαμ μετακόμισε από το MLS στους Παριζιάνους τον Ιανουάριο του 2013, υπογράφοντας συμβόλαιο πέντε μηνών και αποκαλύπτοντας ότι ο μισθός του από τη θητεία θα δωριζόταν σε τοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα για παιδιά. Κατέγραψε 14 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις εκείνη τη σεζόν, 10 στη Ligue 1, καθώς η Παρί εξασφάλισε τον τίτλο πρωταθλήματος, πριν αποσυρθεί εκείνο το καλοκαίρι.