Τέμπας: «Η επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα είναι περίπλοκη» (vid)

Λιονέλ Μέσι

Τέμπας: «Η επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα είναι περίπλοκη» (vid)

Κώστας Τόπας 08:38 - 28.04.2023

Ο πρόεδρος της La Liga, κλήθηκε να σχολιάσει τα σενάρια που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως η υπόθεση παραμένει περίπλοκη.

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν και το καλοκαίρι αναμένεται ελεύθερος. Οχι όμως για πολύ, καθώς οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα όλο αυτό το διάστημα εργάζονται σκληρά προκειμένου ο «Pulga» να ντυθεί ξανά στα «μπλαουγκράνα».

Η Μπαρτσελόνα μετατρέπει την Μασία σε μουσείο για να πληρώσει το συμβόλαιο του Μέσι
LA LIGA

14:34 - 26.04.2023

Η Μπαρτσελόνα μετατρέπει την Μασία σε μουσείο για να πληρώσει το συμβόλαιο του Μέσι

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα As, να δημιουργήσει ένα μουσείο με το ομοίωμα του Λιονέλ Μέσι στην Μασία, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο «Καμπ Νόου».

Βέβαια, τα οικονομικά του καταλανικού συλλόγου είναι ακόμα στο «κόκκινο». Και για τον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, η επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα δεν είναι τελειωμένη, όπως την παρουσιάζουν στην Ισπανία.

«Σήμερα, αν με ρωτάτε στην τρέχουσα κατάσταση, η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα μου φαίνεται πολύ περίπλοκη, πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθεί, αλλά θα πρέπει να πληρούνται αρκετές προϋποθέσεις, χρειαζόμαστε αποχωρήσεις. μείωση μισθών αλλά πρέπει να ξέρεις και τι μισθό θα έχει ο Μέσι. Η Μπάρτσα δεν είναι σαν την Παρί που έχει γκάζι και χρήματα που της επιτρέπει να έχει μεγάλο μισθολόγιο. Εδώ που τα λέμε, είναι περίπλοκο για τον Μέσι να επιστρέψει στην Μπάρτσα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο γαλλικό Μέσο, RMC ο Τέμπας.