Τερματοφύλακας στα τοπικά της Κρήτης έβαλε γκολ πίσω από το κέντρο

Τερματοφύλακας στα τοπικά της Κρήτης έβαλε γκολ πίσω από το κέντρο

Δημήτρης Χούπης 17:15 - 06.02.2024

Ένα τρομερό γκολ μπήκε παιχνίδι στο τοπικό των Χανίων, όπου ένας τερματοφύλακας σκόραρε με φάουλ από πίσω από το κέντρο.

Ένα απίθανο τέρμα μπήκε σε αγώνα σε παιχνίδι για την Α' ΕΠΣ Χανίων. Συγκεκριμένα ο αγώνας ήταν ανάμεσα στην ΑΕΚ Κυδωνίας με τον Άρη Σούδας και ο τερματοφύλακας της πρώτης, αποφάσισε να τους... τρελάνει όλους. 

Ο Νίκος Βροντάκης λοιπόν ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ πίσω από το κέντρο. Αφού είδε τον γκολκίπερ της αντίπαλης ομάδας εκτός εστίας αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και να σουτάρει απευθείας. Και το κατάφερε, καθώς «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έβαλε ένα τρομερό γκολ. 

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1, με τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο να αποζημιώνονται από αυτό το απίθανο τέρμα. 

Tags:
var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }