Κροάτης ο νέος τεχνικός των Μπακασέτα, Σιώπη στην Τράμπζονσπορ

Ο Σιώπης με τον Μπακασέτα.

Κροάτης ο νέος τεχνικός των Μπακασέτα, Σιώπη στην Τράμπζονσπορ

Η Τράμπζονσπορ, στην οποία παίζουν ο Μπακασέτας και ο Σιώπης συμφώνησε με τον Νέναντ Μπιέλιτσα.

Νέο προπονητή θα έχουν ο Τάσος Μπακασέτας και ο Μανώλης Σιώπης στην Τράμπζονσπορ.

Η Τράμπζονσπορ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν, φέτος δεν έχει καλή πορεία. Είναι στην έκτη θέση, 21 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γαλατάσαραϊ και βρισκόταν σε αναζήτηση προπονητή. Οι δύο Έλληνες διεθνείς, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ στο εξής θα έχουν νέο τεχνικό κι αυτός θα είναι ο 52χρονος Κροάτης Νέναντ Μπιέλιτσα.

Στην ομάδα της Τραπεζούντας, λοιπόν, φαίνεται ότι μπήκε τέλος στην προπονητολογία, η οποία περιελάμβανε ακόμα και το όνομα του Αντρέα Πίρλο, αφού όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Fotomac», υπάρχει πλήρης συμφωνία με τον Μπιέλιτσα. Ο Κροάτης τεχνικός αναμένεται στην πόλη της γειτονικής χώρας αύριο το πρωί, ώστε να υπογράψει και να ανακοινωθεί η πρόσληψή του.

Ο Μπιέλιτσα ήταν χωρίς ομάδα από τον περασμένο Αύγουστο μετά το διαζύγιο με την Όσιγεκ, την οποία είχε δύο συνεχόμενα χρόνια στην πρώτη τριάδα του κροατικού πρωταθλήματος. Στο παρελθόν ο Μπιέλιτσα εργάστηκε στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο Κροατίας, ενώ πέρασε κι από τον πάγκο των Λεχ Πόζναν, Σπέτσια, Αούστρια Βιέννης, Κέρντεν.