Με Βίντα η αποστολή της Κροατίας για τα ματς με Λετονία και Αρμενία - Στους επιλαχόντες ο Κοτάρσκι

Ντομαγκόι Βίντα

i

©Intime

Με Βίντα η αποστολή της Κροατίας για τα ματς με Λετονία και Αρμενία - Στους επιλαχόντες ο Κοτάρσκι

Κώστας Τσιακλής 15:13 - 21.08.2023

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα, κλήθηκε από την Εθνική Κροατίας για τα παιχνίδια με Λετονία και Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2024. Στους επιλαχόντες ο Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ.

Η Εθνική Κροατίας ανακοίνωσε την αποστολή της για τα παιχνίδια με Λετονία και Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2024. Μέσα σε αυτήν βρίσκεται και ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα ενώ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι, είναι στη λίστα των επιλαχόντων.

Η Κροατία θέλει να προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2024 και τα ματς απέναντι σε Λετονία (08/09) και Αρμενία (11/09) είναι άκρως καθοριστικά. Οι Κροάτες βρίσκονται στην 3η θέση του τέταρτου ομίλου με τέσσερις βαθμούς και είναι πίσω από Τουρκία και Αρμενία που έχουν εννέα και έξι βαθμούς αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί φυσικά πως η Κροατία έχει δύο παιχνίδια λιγότερα από τους Τούρκους και ένα από τους Αρμένιους.

Η Εθνική ομάδα της χώρας ανακοίνωσε την αποστολή για τα επερχόμενα ματς και μέσα σε αυτή βρίσκεται και ο Ντομαγκόι Βίντα της ΑΕΚ. Μέσα φυσικά είναι και ο σπουδαίος Λούκα Μόντριτς και οι άλλες αστέρες όπως ο Ματέο Κόβασιτς, ο Ιβάν Πέρισιτς και ο Γιόσκο Γκβάρντιολ. Από την άλλη ο τερματοφύλακας τους ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι, βρίσκεται στη λίστα των επιλαχόντων και θα κληθεί στην αποστολή αν απουσιάσει κάποιος από τους Ντομινίκ Λιβάκοβιτς, Ίβιτσα Ίβουσιτς και Νέντιλκο Λάμπροβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή της Κροατίας: 

Τερματοφύλακες: Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, Ίβιτσα Ίβουσιτς, Νέντιλκο Λάμπροβιτς

Αμυντικοί: Ντομαγκόι Βίντα, Μπόρνα Μπάρισιτς, Γιόσιπ Γιουράνοβιτς, Γιόσκο Γκβαρντιόλ, Μπόρνα Σόσα, Γιόσιπ Στάνισιτς, Μάρτιν Έρλιτς, Γιόσιπ Σούταλο.

«Η ΑΕΚ κλείνει τον 19χρονο στόπερ Βαλεντίν Γκόμες», διαψεύδει η Ένωση
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:04 - 21.08.2023

«Η ΑΕΚ κλείνει τον 19χρονο στόπερ Βαλεντίν Γκόμες», διαψεύδει η Ένωση

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αργεντινή η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 20χρονου Αργεντινού κεντρικού αμυντικού, Βαλεντίν Γκόμες. Στην ΑΕΚ λένε κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει απολύτως τίποτα με νεαρό στόπερ.

Μέσοι: Λούκα Μόντριτς, Ματέο Κόβατσιτς, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, Μάριο Πάσαλιτς, Νίκολα Βλάσιτς, Λόβρο Μάγερ, Λούκα Ιβάνουσετς.

Επιθετικοί: Ιβάν Πέρισιτς, Αντρέι Κράμαριτς, Μπρούνο Πέτκοβιτς, Ματίγια Φρίγκαν, Πετάρ Μούσα.