Νοκ άουτ ο Κβαρατσκέλια λόγω... Ελλάδας

Κβαρατσκέλια

i

© Intime

Νοκ άουτ ο Κβαρατσκέλια λόγω... Ελλάδας

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:43 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:47 - 29.03.2024

Η Νάπολι θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αταλάντα για την 30η αγωνιστική της Serie A (30/3, 13:30), χωρίς όμως να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κβίτσα Κβαρατσκέλια.

Ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια βρίσκεται στα πιτς!

Αύριο Σάββατο (30/3, 13:30) η Νάπολι θα υποδεχτεί την Αταλάντα στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Serie A, όμως ο Γεωργιανός σούπερ σταρ δεν θα δώσει το «παρών», καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Θυμίζουμε πως στο πρόσφατο τελικό των playoffs του Nations League με φόντο την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας το ερχόμενο καλοκαίρι, η Γεωργία πήρε τη νίκη κόντρα στην Ελλάδα στα πέναλτι. Οι δύο ομάδες έμειναν «άσφαιρες» για 120 λεπτά, και η πρόκριση κρίθηκε στη ρώσικη ρουλέτα.

Εκεί η επίσημη αγαπημένη μέτρησε άστοχα και γνώρισε τον αποκλεισμό. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Κβαρατσκέλια τραυματίστηκε κι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 109΄. Ως αποτέλεσμα, ο 23χρονος δεν κατάφερε να προπονηθεί σήμερα (29/3) με την υπόλοιπη ομάδα της Νάπολι κι έτσι τέθηκε νοκ άουτ για την επερχόμενη αναμέτρηση.

«Ο Κβαρατσχέλια επισκέφθηκε το νοσοκομείο Pineta Grande και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες ανέδειξαν μια ισχυρή σύσπαση του προσαγωγού μυός του αριστερού μηρού», ανέφερε ο ιταλικός σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

Ο Κβαρατσκέλια γιόρτασε την πρόκριση της Γεωργίας επί της Ελλάδας με βαπτίσια!

Ο ηγέτης της Γεωργίας και της Νάπολι, ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια μετά το ματς με την Ελλάδα αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι θα γίνει σύντομα μπαμπάς και θα αποκτήσει αγόρι.

Πριν γίνει πατέρας, όμως, έγινε νονός. Ο Κβαρατσκέλια επελέγη από τον συμπαίκτη του στην εθνική τον Ζουρίκο Νταβιντασβίλι για να γίνει νονός του γιου του.

Ο ποδοσφαιριστής της Νάπολι και ο συμπατριώτης του, ο οποίος αγωνίζεται στη Μπορντό είναι φίλοι εδώ και χρόνια και κάνουν παρέα οικογενειακώς.

Σαν Βασιλιά υποδέχθηκαν τον Ζιβζιβάτζε στην Καρλσρούη μετά την πρόκριση της Γεωργίας στο Euro (vid)
EURO

15:44 - 29.03.2024

Σαν Βασιλιά υποδέχθηκαν τον Ζιβζιβάτζε στην Καρλσρούη μετά την πρόκριση της Γεωργίας στο Euro (vid)

Ο Μπούντου Ζιβζιβάτσε, ένας εκ των πρωταγωνιστών της Γεωργίας κόντρα στην Ελλάδα, επέστρεψε στη Γερμανία για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις με την Καρλσρούη κι αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, λοιπόν, λίγες ώρες μετά την ιστορική πρόκριση στον τελικό της Τιφλίδας, βρέθηκαν σε ορθόδοξη εκκλησία και ο Κβαρατσκέλια βάφτισε τον γιο του Νταβιντασβίλι, ενώ η σύζυγος του τελευταίου ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο στα social media.

Οι πανηγυρισμοί του Κβαρατσκέλια με τον Νταβιντασβίλι μετά την πρόκριση