Κώτσιρας: «Ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στις επιτυχίες»

Ιωαννίδης, Κώτσιρας / Intime

i

Ιωαννίδης, Κώτσιρας / Intime

Κώτσιρας: «Ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στις επιτυχίες»

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:00 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:17 - 22.06.2023

Ο Γιάννης Κώτσιρας δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός θέλει να συνδυάσει την επιστροφή στην Adidas με την κατάκτηση των τίτλων.

Την ευχή οι νέες φανέλες της Adidas να συνδυαστούν με επιτυχίες για το Τριφύλλι, εξέφρασε ο Γιάννης Κώτσιρας. Ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού τόνισε πως η κορυφαία μάρκα αθλητικής ένδυσης, θα παρέχει τον κατάλληλο εξοπλισμό στους παίκτες για να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση.

«Είναι μια καινούρια φανέλα, την οποία συνοδεύουν φιλοδοξίες και καινούρια όνειρα. Η επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη συνδυάζεται με μια συνεργασία με το κορυφαίο brand στο χώρο του αθλητισμού. Οπότε με την Adidas υπάρχει όλο το πακέτο κυρίως για φέτος, ώστε να επιστρέψει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Όσον αφορά την νέα φανέλα, την οποία δοκιμάσαμε στα αποδυτήρια κάποια παιδιά, είναι πολύ ωραία και ευχάριστη. Εύχομαι να είναι καλότυχη! Ελπίζω οι φίλαθλοι μας να την αγοράσουν, να την ευχαριστηθούν, να μας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο σε σχέση με πέρυσι» δήλωσε ο Κώτσιρας στο περιθώριο της εκδήλωσης για τις νέες εμφανίσεις.

Αναφορικά με τους στόχους της νέας σεζόν, ο Γιάννης Κώτσιρας τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να πετύχει εκεί που δεν τα κατάφερε και να στεφθεί πρωταθλητής:

 «Θέλουμε όλοι μαζί να βάλουμε ένα λιθαράκι παραπάνω. Να πετύχουμε όσα δεν πετύχαμε φέτος. Όλοι μαζί ενωμένοι, μαζί με τον κόσμο μας που μας στηρίζει, θέλουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι παραπάνω. Αυτό κάνουμε ήδη από την αρχή της προετοιμασίας».