Άνετη πρόκριση για τη Μάντσεστερ Σίτι - Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς Γουέστ Χαμ και Νότιγχαμ Φόρεστ

Μάντσεστερ Σίτι - Χάντερσφιλντ

i

© PrtScr

Άνετη πρόκριση για τη Μάντσεστερ Σίτι - Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς Γουέστ Χαμ και Νότιγχαμ Φόρεστ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:59 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 07.01.2024

Η Μάντσεστερ Σίτι έστησε «πάρτι» κόντρα στη Χάντερσφιλντ και... πέταξε για τους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας, ενώ Γουέστ Χαμ και Νότιγχαμ Φόρεστ έμειναν στην ισοπαλία και οδήγησαν τα ζευγάρια σε ρεβάνς.

Πλούσιο ήταν το θέαμα στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας!

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν το ακλόνητο φαβορί κόντρα στη Χάντερσφιλντ και το απέδειξε και στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επικράτησε με 5-0 της Χάντερσφιλντ κι εξασφάλισε πανηγυρικά την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Με σκόρερ τους Φόντεν και Άλβαρες, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο έχοντας πάρει ένα ισχυρό προβάδισμα. Στην επανάληψη, το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο σκορ. Στο 58ο λεπτό, ο Μπομπ διαμόρφωσε το 3-0, επτά λεπτά αργότερα ο Φόντεν βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά, ενώ στο 74΄ ο Ντοκού υποδέχτηκε την μπάλα από τον Ντε Μπρόινε και διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ μπορεί να έδειχνε πως έχει το πάνω χέρι κόντρα στην Μπρίστολ Σίτι, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση από σήμερα (7/1). Με το... καλημέρα στο ματς, ο Μπόουεν άνοιξε το σκορ (4΄). Τα «σφυριά» σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες για να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ, ωστόσο η κακή εικόνα στο δεύτερο μέρος άλλαξε τα δεδομένα.

Στο 61ο λεπτό, ο Κόνγουει έφερε το ματς στα ίσα με ένα δυνατό σουτ (1-1) κι έστειλε το ζευγάρι σε ρεβάνς.

Τέλος, στο τρίτο ματς που... τράβηξε το ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα, Νότιγχαμ Φόρεστ και Μπλάκπουλ έμειναν ισόπαλες (2-2), στο ντεμπούτο του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στο FA Cup.

Οι φιλοξενούμενοι παρά την αρκετά μεγάλη διαφορά ποιότητας τους με την Φόρεστ, έβαλαν πολύ δύσκολα στην ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, η οποία βέβαια έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της 2-0. 

Με σκόρερ τους Γκάμπριελ και Μόργκαν, η Μπλάκπουλ «πάγωσε» τους κόκκινους, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό όπως αποδείχτηκε.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ παρά το «σοκ», κατάφερε να φέρει στο ματς στα ίσα με τους Ντομίνγκεζ και Γκιμπς-Γουάιτ να βρίσκουν δίχτυα (2-2).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ

🔴Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΑΕΚ και Άρης - ΠΑΟΚ