Ανοιχτοί λογαριασμοί για Απόλλων Παραλιμνίου και Άγιο Νικόλαο
i

Απόλλων Παραλιμνίου - Άγιος Νικόλαος / © Intime

Ανοιχτοί λογαριασμοί για Απόλλων Παραλιμνίου και Άγιο Νικόλαο

Sportal newsroom 17:48 - 14.12.2022

Απόλλων Παραλιμνίου και Άγιος Νικόλαος ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε μια... γεμάτη αναμέτρηση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, Απόλλων Παραλιμνίου και Άγιος Νικόλαος ήρθαν ισόπαλοι με 2-2, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για το επαναληπτικό παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα δύο φορές, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν ισάριθμες φορές στην ισοφάριση. Έτσι, οι δύο ομάδες της Γ' Εθνικής θα παλέψουν για το... χρυσό εισιτήριο στη ρεβάνς, δίχως να έχει καμία από τις δύο το πάνω χέρι, αφού δεν ισχύει ο κανονισμός για τα εκτός έδρας γκολ.

Ο Απόλλων μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό με τακουνάκι του Γκέκα, όμως μόλις 6 λεπτά μετά ήρθε η απάντηση από τον ΑΟΑΝ, όταν ο Μηνάς με ένα φοβερό σουτ έφερε το ματς στα ίσια.

Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 61' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκέκα, όμως οι Κρητικοί ισοφάρισαν εκ νέου, με τον Σέχου να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Απόλλων Παραλιμνίου (Καραμπετάκης): Νομικός, Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι, Κωνταντινίδης, Γεωργιάδης, Γκέκας (73? Κιουτσεκτσίδης), Ελέζι, Πέτρου, Παπαδόπουλος, Τζαμπέγια.

ΑΟΑΝ (Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Κίτος, Γωνιωτάκης (63 λ.τ. Τσανάι), Χύσι, Ζέλιος, Φουκαράκης, Λάμπρου, Μποτέ (Νοκαι), Μπαράτα (71? Σέχου), Μηνάς, Μελισσόπουλος (Τζιλάι).