Η ΕΠΟ αλλάζει ημερομηνίες στα ημιτελικά Κυπέλλου για να γίνουν με κόσμο

Κύπελλο Ελλάδας

i

© Intime

Η ΕΠΟ αλλάζει ημερομηνίες στα ημιτελικά Κυπέλλου για να γίνουν με κόσμο

Sportal newsroom 20:49 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:52 - 30.01.2024

Η ΕΠΟ θέλει να αλλάξει τις ημερομηνίες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, προκειμένου να διεξαχθεί με κόσμο στις εξέδρες.

Όπως έκανε γνωστό η κυβέρνηση μέσω ανακοίνωσης της τα γήπεδα θα ανοίξουν στις 13 Φεβρουαρίου, με τον κόσμο να ετοιμάζεται για την επιστροφή του στις εξέδρες μετά το δίμηνο... λουκέτο έπειτα από τα επεισόδια στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, όπου δολοφονήθηκε ο αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης.

Σύμφωνα με το καλεντάρι, η πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας έχει οριστεί για τις 7/2 και η δεύτερη μία εβδομάδα αργότερα, για τις 14 του ίδιου μήνα. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών και οι δεύτεροι κανονικά με κόσμο.

Δηλαδή οι νικητές των ζευγαριών Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ και ΟΦΗ - Παναιτωλικός που είναι γηπεδούχοι στην πρώτη αγωνιστική των ημιτελικών δεν θα έχουν τους φιλάθλους τους στο πλευρό τους, ενώ οι αντίπαλοι τους θα την έχουν.

Επειδή αυτό είναι άδικο η ΕΠΟ θέλει να αλλάξει τις ημερομηνίες και οι αγώνες να γίνουν 14 και 22/2. Ωστόσο, για να γίνει αυτό θα πρέπει να πάρει το «ok» από την UEFA, καθώς εκείνες τις μέρες υπάρχουν αναμετρήσεις για τους «16» του Champions League.

Μάλιστα, η ΕΠΟ προτείνει τα εν λόγω ματς να οριστούν νωρίς ώστε να μην συμπέσουν χρονικά πάνω στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.