Το βίντεο με τη σύρραξη ανάμεσα σε Πανθρακικό και Εθνικό - Οι φιλοξενούμενοι καταγγέλλουν παράγοντα του Πανθρακικού

Το βίντεο με τη σύρραξη ανάμεσα σε Πανθρακικό και Εθνικό - Οι φιλοξενούμενοι καταγγέλλουν παράγοντα του Πανθρακικού

Sportal newsroom 22:08 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:35 - 13.09.2023

Ο Εθνικός χρεώνει σε παράγοντα του Πανθρακικού τα σοβαρά επεισόδια και τη διακοπή στο ματς του Κυπέλλου.

Απίστευτα επεισόδια σημειώθηκαν στο ματς Κυπέλλου ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Εθνικό!

Με το σκορ να είναι στο 0-1 από το 29’ με γκολ του Αντωνίου, ένα μαρκάρισμα εκτός φάσης του παίκτη του Εθνικού Παναγιώτη Ζωγραφάκη στον Γιαννακιτσίδη, ήταν η αιτία για τις αψιμαχίες που ακολούθησαν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Η κατάσταση ξέφυγε τελείως μετά με τους πάγκους να μπαίνουν στο γήπεδο και να γίνεται ο κακός χαμός, ενώ λίγο αργότερα ο παίκτης των φιλοξενούμενων Γεωργούσης έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Οι διαιτητές πήγαν μαζί με τους παίκτες στα αποδυτήρια, αποφασίζοντας προσωρινή διακοπή του αγώνα, λόγω των όσων συνέβησαν και παρότι ακολούθησαν διαβουλεύσεις, ο Εθνικός αρνήθηκε να βγει στο γήπεδο για να συνεχιστεί το ματς και η αναμέτρηση διεκόπη οριστικά στο 43'.

Στην ενημέρωσή του ο Εθνικός καταγγέλει επίθεση από παράγοντα των γηπεδούχων: «Ο αγώνας κυπέλλου Πανθρακικος - Εθνικός διακόπηκε στο 43’, αφού εκείνη την ώρα παράγοντας των γηπεδούχων εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και βιοπραγησε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γεωργούση (φωτό), το σκορ εκείνη την ώρα ήταν 0-1 υπέρ της ομάδας μας. Η αποστολή μας θα αποχωρήσει σε λίγο για την Αλεξανδρούπολη, οπού και θα επιστρέψει αεροπορικώς στην βάση της».

Σοκάρουν οι φωτογραφίες μετά την έκρηξη στην πολυκατοικία που έμεναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού (gallery)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

17:07 - 05.09.2023

Σοκάρουν οι φωτογραφίες μετά την έκρηξη στην πολυκατοικία που έμεναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού (gallery)

Στη δημοσιότητα βγήκαν οι φωτογραφίες από την επίθεση με χειροβομβίδα σε πολυκατοικία που μένουν οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, με τις εικόνες από το σημείο να σοκάρουν.

Στην ιστοσελίδα xronos.gr φιλοξενήθηκαν και φωτογραφίες από τα επεισόδια.

Δείτε και βίντεο με τη στιγμή που ξεκίνησαν τα επεισόδια: