H χειρότερη εκτέλεση αλά Πανένκα στην ιστορία έγινε σε αγώνα Κυπέλλου στη Γαλλία (vid)

H χειρότερη εκτέλεση αλά Πανένκα στην ιστορία έγινε σε αγώνα Κυπέλλου στη Γαλλία (vid)

Κώστας Τόπας 13:36 - 07.01.2024

Ενα από τα χειρότερα πέναλτι «αλά Πανένκα» εκτελέστηκε στη Γαλλία σε αγώνα Κυπέλλου.

Η Σατωρού προκρίθηκε για τη φάση των «16» του Coupe de France μετά τη νίκη στη διαδικασία των πέναλτι εναντίον της Λεζ Ερμπιέ. Αλλά ένας παίκτης της θα θέλει να ξεχάσει αυτή τη βραδιά, παρά την πρόκριση της ομάδας του.

Ο Αντουάν Μίλι πρωταγωνίστησε για την Σατωρού αλλά για τους λάθους λόγους. Ο 26χρονος Γάλλος μέσος πήγε να ξεγελάσει τον αντίπαλο κίπερ, εκτελώντας από την άσπρη βούλα «αλά Πανένκα», αλλά για κακή του τύχη, η προσπάθειά του ήταν απελπιστική, με αποτέλεσμα ο Τέο Χαμελίν να μπλοκάρει την μπάλα.

Μια έλλειψη διαύγειας που είναι ακόμη πιο ατυχής δεδομένου ότι ο 26χρονος κάνει μια πειστική σεζόν με την ομάδα του, με πέντε γκολ και πέντε ασίστ σε 19 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Παρά την τραγική προσπάθεια του Μίλι, η Σατωρού κατάφερε ακόμα να σφραγίσει την πρόκρισή του λίγα δευτερόλεπτα αργότερα χάρη στο πέναλτι που έκανε ο επιθετικός της, Τζέφρεϋ Ντυρμπάν.

🔴Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΑΕΚ και Άρης - ΠΑΟΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Tags: