Μια ομάδα διανύει 7.000 χιλιόμετρα για να χάσει 12-0 από τη Λιλ!

Λιλ

i

©Photo by Christian Liewig - Corbis/Getty Images/Ideal Images

Μια ομάδα διανύει 7.000 χιλιόμετρα για να χάσει 12-0 από τη Λιλ!

Κώστας Τόπας 09:28 - 07.01.2024

Μια ομάδα από τη Μαρτινίκα, η Γκόλντεν Λάιον επισκέφτηκε την έδρα της Λιλ για το Κύπελλο Γαλλίας, χάνοντας 12-0, για να χρειαστεί να ταξιδέψει χιλιάδες χιλιόμετρα πίσω στο σπίτι.

Το Κύπελλο Γαλλίας είναι πραγματικά ξεχωριστό. Είναι μια διοργάνωση που χωρίζεται σε τέσσερις ηπείρους, καθώς συμμετέχουν και ομάδες από τη Γουαδελούπη, τη Γαλλική Γουιάνα, τη Μαρτινίκα, τη Μαγιότ, τη Νέα Καληδονία, την Ταϊτή, τη Ρεϋνιόν και το Σεντ Πιέρ και Μικελόν. Ως εκ τούτου, η Ευρώπη, η Αμερική, η Ωκεανία και η Αφρική εκπροσωπούνται στο τουρνουά.

Μία από τις ομάδες που συμμετείχαν στον γύρο για τους «32» είναι και η Γκόλντεν Λάιον από τη Μαρτινίκα, που γνώρισε σκληρή ήττα αφού διένυσε σχεδόν 7.000 χλμ. για να αντιμετωπίσει τη Λιλ , διασχίζοντας ολόκληρο τον Ατλαντικό Ωκεανό. Η διαφορά επιπέδου μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής από την αρχή. 

Τελικό αποτέλεσμα; 12-0 για τη Λιλ με χατ τρικ του Τζόναθαν Ντέιβιντ και του Εντόν Ζεγκρόβα. Η περιπέτεια του «Χρυσού Λιονταριού» σε αυτό το Κύπελλο τελειώνει απότομα και με αδιέξοδο. Τώρα ακολουθεί ένα ταξίδι επιστροφής 7.000 χλμ. προς τη Μαρτινίκα για να συνεχίσουν στη διοργάνωσή τους, ένα πρωτάθλημα όπου είναι τέταρτο στη βαθμολογία και παλεύει για τον τίτλο.