Κάζο στο Κύπελλο για την Άιντραχτ – Η Σααρμπρίκεν μετά τη Μπάγερν Μονάχου απέκλεισε και την αντίπαλο του ΠΑΟΚ!

Κάζο στο Κύπελλο για την Άιντραχτ – Η Σααρμπρίκεν μετά τη Μπάγερν Μονάχου απέκλεισε και την αντίπαλο του ΠΑΟΚ!

Γιώργος Σακελλαρίου 21:17 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:35 - 06.12.2023

Η Σααρμπρίκεν νίκησε 2-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και την άφησε εκτός προημιτελικών. Πέρασε η Λεβερκούζεν.

Βόμβα στη φάση των «16» του γερμανικού Κυπέλλου.

Την πυροδότησε στο «Λούντβινγκσπαρκ Στάντιον», η Σααρμπρίκεν ομάδα 3ης κατηγορίας, η οποία νίκησε 2-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League έχει πάρει την κάτω βόλτα και είναι πλέον αβέβαιο το μέλλον του Ντίνο Τοπμέλερ.

Στο 64’ ο Μπρούνκερ έκανε το 1-0 και στο 79’ ο Κέρμπερ από ασίστ του σκόρερ του πρώτου γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και ουσιαστικά υπέγραψε την μεγάλη έκπληξη. Για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα, αφού εκτός από τον «Δικέφαλο» με 2-1 ηττήθηκε την περασμένη Κυριακή στην έδρα της Αουγκσμπουργκ για την Bundesliga.

Η Σααρμπρίκεν, μάλιστα, βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της 3ης κατηγορίας. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ομάδα, στην προηγούμενη φάση του θεσμού απέκλεισε την πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου.

Άιντραχτ (Ντίνο Τοπμέλερ): Τραπ, Χασεμόε (78’ Λάρσον), Μαξ (46’ Φέρι), Κοχ (87’ Σμόλιτσιτς), Τούτα, Ενκουνκού, Πάτσο, Γκέτσε (77’ Φουτκέου), Εμπίμπε (46’ Μπούτα), Τσαϊμπί, Μαρμούς.

Αντίθετα, η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε την Πάντερμπορν με 3-1 και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Γερμανίας. Ο Μπονιφέις στο 12’ κι ο Παλάσιος στο 28’ έβαλαν τις βάσεις για την πρόκριση. Στο 83’ ο Κλάας μείωσε για τους φιλοξενούμενους, αλλά στο 87’ ο Σικ σφράγισε με το τελικό 3-1 την πρόκριση. Η Λεβερκούζεν παράλληλα είναι αήττητη εντός συνόρων, αφού στο πρωτάθλημα προέρχονται από 11 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 13 ματς.

Επιστολή διαμαρτυρίας του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ για την απουσία απεσταλμένου στο ματς με την Άιντραχτ
CONFERENCE LEAGUE

20:25 - 04.12.2023

Επιστολή διαμαρτυρίας του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ για την απουσία απεσταλμένου στο ματς με την Άιντραχτ

Την έντονη ενόχλησή της μέσω επιστολής έδειξε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το γεγονός πως δεν υπήρξε απεσταλμένος της ΕΡΤ στην αναμέτρηση κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη Γερμανία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της φάσης των «16» στο Κύπελλο Γερμανίας:

Καϊζερσλάουτερν-Νυρεμβέργη 2-0

Μαγδεμβούργο-Φορτούνα Ντίσελντορφ 1-2

Γκλάντμπαχ-Βόλφσμπουργκ 1-0 παρ.

Χόμπουργκ-Ζανκτ Πάουλι 1-4

Ζααρμπρίκεν-Άϊντραχτ Φρανκφούρτης 2-0

Λεβερκούζεν-Πάντερμπορν 3-1

Στουτγκάρδη-Ντόρτμουντ 21:45

Χέρτα Βερολίνου-Αμβούργο 21:45