Ο Χατζηγιοβάνης σκόραρε στον ημιτελικό Κυπέλλου Τουρκίας και ανέβηκε στα κάγκελα, ασίστ από τον Κίτσιου (vids)

Τάσος Χατζηγιοβάνης

i

© prtscr

Ο Χατζηγιοβάνης σκόραρε στον ημιτελικό Κυπέλλου Τουρκίας και ανέβηκε στα κάγκελα, ασίστ από τον Κίτσιου (vids)

Sportal newsroom 00:03 - 26.05.2023 / Ανανεώθηκε: 00:04 - 26.05.2023

Οι δύο Έλληνες, Τάσος Χατζηγιοβάνης και Στέλιος Κίτσιου έστειλαν τον ημιτελικό κυπέλλου Τουρκίας στην παράταση, όμως τελικά η Μπασάκσεχιρ προκρίθηκε κόντρα στην Ανκαραγκουτσού.

Η Ανκαραγκουτσού γνώρισε τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας μετά την ισοπαλία με 2-2, παρόλο που οι δύο Έλληνες παίκτες της, Τάσος Χατζηγιοβάνης και Στέλιος Κίτσιου έκαναν ότι μπορούσαν και οδήγησαν το ματς στην παράταση.

Οι γηπεδούχοι είχαν ηττηθεί με 2-1 στην Κωνσταντινούπολη, όμως στο 11ο λεπτό, έπειτα από εκπληκτική ασίστ του Κίτσιου, ο Αλί Σογουέ άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Σερντάρ Γκιουρλέρ στο 61', αλλά ο Τάσος Χατζηγιοβάνης πέρασε στον αγώνα στο 88' και δύο λεπτά αργότερα έκανε το 2-1, το οποίο το πανηγύρισε έξαλλα στα κάγκελα με τους φίλους της ομάδας του.

Ωστόσο, στην παράταση ο Νιχάντ Μούγιακιτς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την Ανκαραγκουτσού με δέκα παίκτες, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε η Μπασάκ και ο Φιλίπ Κενί που πέρασε αλλαγή στην παράταση διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και της έδωσε την πρόκριση στον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε.