Ο Πίρλο απολύθηκε από την Καραγκιουμρούκ

Αντρέα Πίρλο

i

Photo by BSR Agency/Getty Images

Ο Πίρλο απολύθηκε από την Καραγκιουμρούκ

Κώστας Τσιακλής 15:24 - 24.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:24 - 24.05.2023

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Φατίχ Καραγκιουμρούκ αποτελεί ο Αντρέα Πίρλο.

Ο Αντρέα Πίρλο αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Φατίχ Καραγκιουμρούκ αφού πλήρωσε τα τελευταία κακά αποτελέσματα της ομάδας και απολύθηκε πρόωρα από τους Τούρκους.

Ο Ιταλός προπονητής πλήρωσε τα κακά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό (μια νίκη στα τελευταία έξι ματς – τρεις σερί ήττες) και δεν θα βρίσκεται πλέον στον πάγκο της Φατίχ Καραγκιουμρούκ. Το συμβόλαιο του Πίρλο ούτως ή άλλως έληγε τον ερχόμενο μήνα, έτσι οι Τούρκοι αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους με αυτόν για να του δώσουν χρόνο να βρει την επόμενη ομάδα του.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Φατίχ Καραγκιουμρούκ αναφέρει: «Από τη στιγμή που δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την επόμενη χρονιά με τον κ. Αντρέα Πίρλο και το τεχνικό του επιτελείο, τους δώσαμε αδεια να αποχωρήσουν νωρίτερα να σχεδιάσουν το μέλλον τους.

Ο σύλλογός μας θα χρησιμοποιήσει τον εναπομείναντα χρόνο με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, για να κερδίσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια και στη συνέχεια να κάνει τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Δηλώνουμε ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που είχαμε μια σεζόν με τον Αντρέα και τον ευχαριστούμε για την συνεισφορά του στον σύλλογό μας. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στο μέλλον».

Ο Πίρλο ανέλαβε την Φατίχ Καραγκιουμρούκ τον περασμένο Ιούνιο και είχε την ευθύνη της ομάδας σε 34 αναμετρήσεις, με απολογισμό 11 νίκες, 11 ισοπαλίες, 12 ήττες. Η Καραγκιουμρούκ τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται στην 9η θέση με 44 βαθμούς.