Ο περίεργος πανηγυρισμός του Κριστιάνο: Σκόραρε και προσευχήθηκε σαν μουσουλμάνος (vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Ο περίεργος πανηγυρισμός του Κριστιάνο: Σκόραρε και προσευχήθηκε σαν μουσουλμάνος (vids)

Κώστας Τόπας 13:55 - 24.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:55 - 24.05.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα κόντρα στην Αλ Σαμπάμπ και πανηγύρισε με έναν τρόπο που δεν έχει συνηθίσει να κάνει, κερδίζοντας τον σεβασμό των Σαουδάραβων.

Η Αλ Νασρ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Αλ Σαμπάμπτ, ωστόσο έκανε τη μεγάλη ανατροπή, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να γράφει το 3-2 με εντυπωσιακό σουτ και να κρατάει την ομάδα του ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.

Μετά το γκολ που σημείωσε ο Πορτογάλος αστέρας έτρεξε προς το σημείο του κόρνερ με τεντωμένα τα χέρια και πριν προλάβει να κάνει τον συνηθισμένο πανηγυρισμό «Siuu», περικυκλώθηκε από τους συμπαίκτες του.

Οι παίκτες της Αλ Νασρ συνέχισαν να τον περικυκλώνουν και μέσα στον κύκλο, ο Ρονάλντο εθεάθη να κάνει Sujud, μια προσευχή ευχαριστίας, γονατίζοντας και ακουμπώντας το κεφάλι του στο έδαφος, κάτι που συνήθως κάνουν ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ και αρκετοί μουσουλμάνοι ποδοσφαιριστές σε όλη την περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του Σάντιο Μανέ της Μπάγερν Μονάχου.

Οι συμπαίκτες του δέχθηκαν θερμά τη χειρονομία του Ρονάλντο και άρχισαν να χειροκροτούν αφού ο «CR7» έκανε τον συγκεκριμένο πανηγυρισμό, ως ένδειξη σεβασμού.

Η τιμωρία «μαμούθ» που θα επιβληθεί στον Κριστιάνο αν αποχωρήσει από την Αλ Νασρ
REST OF THE WORLD

12:04 - 24.05.2023

Η τιμωρία «μαμούθ» που θα επιβληθεί στον Κριστιάνο αν αποχωρήσει από την Αλ Νασρ

Ηχηρή αποζημίωση στην Αλ Νασρ και τετράμηνος αποκλεισμός από κάθε επίσημη αναμέτρηση είναι η τιμωρία που θα επιβληθεί στον Κριστιάνο Ρονάλντο σε περίπτωση που αποχωρήσει τώρα από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν εικασίες στα ισπανικά Μέσα ενημέρωσης ότι ο Ρονάλντο θέλει να αποχωρήσει άμεσα από την Αλ-Νασρ, υποστηρίζοντας ότι αισθάνεται ότι η ζωή στη Σαουδική Αραβία είναι «πολύ μακριά από τη σύγχρονη κοινωνία». Αλλά αυτές οι φήμες τέθηκαν στο «ψυγείο» αφού το πρακτορείο του διέψευσε αυτούς τους ισχυρισμούς. Ο πρόσφατος πανηγυρισμός δείχνει ότι ο Κριστιάνο απολαμβάνει όντως τη ζωή του στη Σαουδική Αραβία και προσπαθεί να απορροφήσει την κουλτούρα της Μέσης Ανατολής.

Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το 14ο γκολ του Ρονάλντο σε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ο Πορτογάλος επιθετικός θα επιδιώξει να συνεχίσει με την πλούσια φόρμα του στις δύο τελευταίες αγωνιστικές κόντρα σε Ετιφάκ και Αλ-Φατέχ.