Συμφώνησαν Μπολόνια και Σασουόλο για τον Κυριακόπουλο
i

Στην Μπολόνια αναμένεται να συνεχίσει ο Κυριακόπουλος/instagram

Συμφώνησαν Μπολόνια και Σασουόλο για τον Κυριακόπουλο

Sportal newsroom 13:22 - 30.01.2023

Δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν πως ο Γιώργος Κυριακόπουλος αφήνει τη Σασουόλο και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπολόνια. Το αντίθετο δρομολόγιο θα ακολουθήσει ο Βινιάτο

Δεύτερο μέλος φαίνεται πως θα αποκτήσει σύντομα η ελληνική… παροικία που αρχίζει να δημιουργείται στην Μπολόνια, αν είναι αληθή ιταλικά δημοσιεύματα που αναφέρονται στο μέλλον του Γιώργου Κυριακόπουλου.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει το «tuttomercato.com», έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων και ο 26χρονος αμυντικός θα αποχωρήσει από τη Σασουόλο με προορισμό την Μπολόνια, στην οποία ήδη αγωνίζεται ο Μπάμπης Λυκογιάννης.

Ο Κυριακόπουλος, ο οποίος είχε συμφωνήσει εδώ και ημέρες με τη διοίκηση της Μπολόνιας, θα παραχωρηθεί αρχικά ως δανεικός και για να δώσει τη συγκατάθεσή της σε αυτό η Σασουόλο πήρε ως… αντάλλαγμα τον 22χρονο μέσο Εμάνουελ Βινιάτο (επίσης δανεικό) ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Στο deal, πάντως, προβλέπεται πως η Μπολόνια έχει την επιλογή να αποκτήσει τον διεθνή μπακ με κανονική μεταγραφή, κάτι που θα συμβεί θα συνοδευτεί με τον Κυριακόπουλο να υπογράφει συμβόλαιο με τους «ροσομπλού» ως το 2026.