L’ Equipe: «Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Τετ»

Φλάβιεν Τετ

i

www.staderennais.com

L’ Equipe: «Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Τετ»

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:24 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 27.08.2023

Νέο μεταγραφικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό σε έναν χώρο που είναι ήδη γεμάτος… Το Τριφύλλι φέρεται να συγκεντρώνει πληροφορίες για τον μέσο της Ρεν, Φλάβιεν Τετ.

Θεωρητικά, ο «άξονας» του Παναθηναϊκού γέμισε με την άφιξη του Γουίλιαν Αράο και μάλλον έχει προκληθεί συνωστισμός. Αφού με τους Τζούρισιτς, Βιλένα, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Τσέριν, Αράο, υπάρχουν επίσης οι Κλάινχαϊσλερ, Τσοκάι και Ζέκα. Επαρκείς λύσεις σε ποιότητα και ποσότητα για τη διαχείριση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παρόλα αυτά, η έγκυρη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» εμπλέκει τον Παναθηναϊκό σε ένα μεταγραφικό σενάριο για τη μεσαία γραμμή. Υποστηρίζοντας πως υπάρχει «πράσινο» ενδιαφέρον για τον Γάλλο χαφ της Ρεν, Φλάβιεν Τετ.

Ο 30χρονος μέσος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή, Μπρούνο Γκενέσιο και αποκλείστηκε από την αποστολή των δύο πρώτων αγωνιστικών. Σήμερα ταξίδεψε με τη Ρεν στη Χάβρη, αλλά δεν πρόκειται να αγωνιστεί.

Το ρεπορτάζ της «L’ Equipe» υποστηρίζει ότι ο Τετ αντιμετωπίζει ένα δύσκολο δίλημμα: να μείνει και να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα ή να πάρει μεταγραφή. Συγκεκριμένη πρόταση δεν έχει η πλευρά του Γάλλου χαφ, όμως τρεις ομάδες έχουν ρωτήσει για την υπόθεση του.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε την υποχρέωση και είναι έτοιμος για το «σεντόνι»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:58 - 26.08.2023

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε την υποχρέωση και είναι έτοιμος για το «σεντόνι»

Με το μυαλό στη ρεβάνς του Champions League με τη Μπράγκα, ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα 3-0 τον ΝΠΣ Βόλο χωρίς να ανησυχήσει καθόλου. Σκόραραν οι Τσέριν, Ιωαννίδης και Βέρμπιτς, ο διαιτητής Διαμαντόπουλος κατάφερε να εξοργίσει τους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός είναι ο πρώτος που φέρεται να έχει συγκεντρώσει πληροφορίες για τον Τετ, ενώ το ίδιο πράττει η ιταλική Σαλερνιτάνα. Η Ολιμπίκ Λιόν είχε ασχοληθεί πιο νωρίς το καλοκαίρι με τον Τετ και ίσως να επανέρθει.

Ο Τετ έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο με τη Ρεν, αλλά έχει τη δυνατότητα να φύγει με μικρό αντίτιμο. Αφού η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου θα προτιμούσε να εξοικονομήσει την αμοιβή του.

Μοιάζει οξύμωρο ο Παναθηναϊκός να κινείται για άλλον ένα πρωτοκλασάτο χαφ. Όταν ήδη ο Γιοβάνοβιτς έχει αρχίσει να δυσκολεύεται στον καταμερισμό του χρόνου. Εκτός και αν έχει προκύψει κάτι άλλο, το οποίο για την ώρα δεν έχει «διαρρεύσει».