Οι οπαδοί της Παρί πίκαραν τη Μαρσέιγ με «άρωμα» Παναθηναϊκού: «Το απόλαυσα»!  (pic)

Οπαδοί Παρί

i

©Photo by Tnani Badreddine/DeFodi Images via Getty Images

Οι οπαδοί της Παρί πίκαραν τη Μαρσέιγ με «άρωμα» Παναθηναϊκού: «Το απόλαυσα»! (pic)

Κώστας Τσιακλής 15:46 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:07 - 27.08.2023

Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχασαν την ευκαιρία και πίκαραν τη Μαρσέιγ για τον αποκλεισμό στο Champions League από τον Παναθηναϊκό.

Το κλίμα στο «Παρκ Ντε Πρενς» το βράδυ του Σαββάτου (26/08) ήταν πανηγυρικό αφού η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 3-1 της Λανς. Οι φίλοι των γηπεδούχων θέλησαν να πικάρουν αυτούς της Μαρσέιγ για τον αποκλεισμό στο Champions League και σήκωσαν πανό που έγραφε «Μαρσέιγ-Παναθηναϊκός, το απόλαυσα»!

Όπως είναι γνωστό η Μαρσέιγ έμεινε εκτός Champions League αφού δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 1-0 στη «Λεωφόρο» και προκρίθηκαν μέσα στη Μασσαλία στη διαδικασία των πέναλτι. Το αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια ήταν 2-1 υπέρ των Γάλλων. 

Οι φίλοι της Μαρσέιγ δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με αυτούς της Παρί Σεν Ζερμέν και οι δεύτεροι δεν έχασαν την ευκαιρία να πικάρουν τους «εχθρούς» τους. Οι Παριζιάνοι λοιπόν στον αγώνα της ομάδας τους κόντρα στη Λανς σήκωσαν πανό στις κερκίδες στο οποίο ανέγραφαν «Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός, το απόλαυσα»! Δείτε τη φωτογραφία: 

Σε κέφια ο Εμπαπέ, «καθάρισε» τη Λανς

Για την ιστορία η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 3-1 της Λανς, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Εμπαπέ. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ασένσιο να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ.

Στην επανάληψη ο Κιλιάν Εμπαπέ το πήρε πάνω του. Ο Γάλλος σούπερ σταρ αρχικά «χτύπησε» στο 52', διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 90+1' μετά από ασίστ του Ρουίθ, έγραψε το 3-0, το οποίο όμως δεν ήταν το τελικό σκορ, αφού οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στην εκπνοή του ματς, με τον Γκιλαβογκί να διαμορφώνει το τελικό 3-1. Αυτή ήταν και η πρώτη φετινή νίκη για την Παρί