Απίθανη ανατροπή από τη Γρανάδα! Βρέθηκε να χάνει με 3-0 από την Αλμερία όμως ισοφάρισε σε 3-3 στο δεύτερο ημίχρονο
i

©PrtScr

Απίθανη ανατροπή από τη Γρανάδα! Βρέθηκε να χάνει με 3-0 από την Αλμερία όμως ισοφάρισε σε 3-3 στο δεύτερο ημίχρονο

Κώστας Τσιακλής 17:10 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 01.10.2023

Η Γρανάδα βρέθηκε να χάνει με 3-0 από την Αλμερία (με χατ-τρικ του πρώην παίκτη της, Λουίς Σουάρες) όμως επέστρεψε από την... κόλαση και ισοφάρισε σε 3-3!

Η Γρανάδα επέστρεψε από την κόλαση και ισοφάρισε σε 3-3 την Αλμερία στο ντέρμπι των ουραγών της La Liga. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με 3-0 στα τελευταία στάδια του πρώτου ημιχρόνου (από το 41' μέχρι το 44') με χατ-τρικ του Λουίς Σουάρες (πρώην παίκτης της Γρανάδα) με ισάριθμες ασίστ του Λάρτζι Ραμαζάνι. Η Γρανάδα με τη σειρά της είχε ισοφαρίσει στο διάστημα από το 66ο μέχρι το 86' ενώ είχε και χαμένο πέναλτι λίγο νωρίτερα.

Η πρώτη φάση του αγώνα ήταν για τη Γρανάδα που απείλησε στο 11΄ με το σουτ του Λούκας Μπογιέ. Στο 28' η Αλμερία είχε την ευκαιρία να προηγηθεί ωστόσο η προσπάθεια του Λέο Μπαπτιστάο σταμάτησε στο δοκάρι. Από εκεί και πέρα κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη του αγώνα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ και να πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 3-0.

Σκόρερ και των τριών τερμάτων ήταν ο πρώην παίκτης της Γρανάδα, Λουίς Σουάρες. Μάλιστα τις τρεις ασίστ έδωσε ο ίδιος ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για τον Λάρτζι Ραμαζάνι. Τα γκολ επιτεύχθηκαν από το 41ο μέχρι το 44΄. Τότε όλοι πίστεψαν ότι το παιχνίδι είχε τελιώσει όμως η Γρανάδα είχε άλλη άποψη.

Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν προειδοποίησαν στο 57' όταν είχαν χαμένο πέναλτι στην εκτέλεση του Αντόνιο Πουέρτας, την οποία απέκρουσε ο Λουίς Μαξιμιάνο. Η ομάδα του Πάκο Λόπεθ κέρδισε και νέο πέναλτι και μείωσε σε 3-1 στο 66' με τον Μπράιαν Ζαραγόσα. Πέντε λεπτά αργότερα η Γρανάδα μείωσε ακόμα περισσότερο αφού ο Ρίτσαρντ Σάντσεθ έκανε το 3-2 με ωραίο πλασέ.

Η επόμενη φάση ήταν επίσης γκολ και η Γρανάδα ολοκλήρωσε την επιστροφή της στον αγώνα. Στο 86' λοιπόν ο Μίρτο Ουζούνι έκανε ένα φανταστικό τελείωμα και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Μάλιστα οι δύο ομάδες είχαν και άλλες ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Στο 90+8' η Αλμερία ακούμπησε το γκολ όμως το σουτ του Γκονσάλο Μελέρο σταμάτησε στο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα είχε δοκάρι και η Γρανάδα, με τον Άλβαρο Φερνάντεθ να το βρίσκει από κοντινή απόσταση.

Το αποτέλεσμα αυτό κράτησε τις δύο ομάδες στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Συγκεκριμένα η Γρανάδα παρέμεινε 19η με πέντε βαθμούς και είναι ισόβαθμη με Θέλτα και Λας Πάλμας που έχουν παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη η Αλμερία είναι τελευταία με τρεις βαθμούς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ