Μπέλιγχαμ όπως λέμε... Ρονάλντο: Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του νεαρού Άγγλου στη Ρεάλ

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

© photo by Pedro Castillo / Getty Images / Ideal Images

Μπέλιγχαμ όπως λέμε... Ρονάλντο: Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του νεαρού Άγγλου στη Ρεάλ

Ιάσονας Τσίλης 13:00 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:00 - 01.10.2023

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική εκκίνηση στη σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι επιδόσεις του στα πρώτα επτά παιχνίδια θυμίζουν εκείνες του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Ρεάλ επικράτησε με 3-0 της Χιρόνα και έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι φέτος τα δώσει όλα για να κατακτήσει ξανά τον τίτλο στην Ισπανία.

Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ανέβηκε ξανά στην κορυφή. Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ήταν ο καλύτερους παίκτης των Μαδριλένων, έχοντας απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ στην αναμέτρηση.

Ο Άγγλος διεθνής, έφτασε αισίως τα έξι γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga, έχοντας και δύο ασίστ. Πρόκειται για εξαιρετική επίδοση του νεαρού, ο οποίος δείχνει να έχει ενστερνιστεί με το «καλημέρα» το ρόλο του ως ηγέτης της «βασίλισσας».

O Μόντριτς προκαλεί τον Ντόντσιτς και τον περιμένει στη Μαδρίτη στις 10 Οκτωβρίου (vid)
NBA

15:32 - 29.09.2023

O Μόντριτς προκαλεί τον Ντόντσιτς και τον περιμένει στη Μαδρίτη στις 10 Οκτωβρίου (vid)

Οι Ντάλας Μάβερικς έχουν συνεννοηθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και καιρό για το φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στην Ισπανία και ο Λούκα Μόντριτς, σταρ του ποδοσφαιρικού τμήματος της Βασίλισσας, περιμένει τον Λούκα Ντόντσιτς για να τον... διδάξει μπάσκετ!

Μάλιστα, το επίτευγμα του γίνεται πιο εντυπωσιακό, αν αναλογιστούμε ότι ο προηγούμενος ποδοσφαιριστής που είχε καλύτερη εκκίνηση από τον Μπέλιγχαμ, ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο το 2009, μετρώντας εννέα γκολ και μία ασίστ, στις πρώτες επτά αναμετρήσεις της La Liga.

Αναλυτικά οι συμμετοχές του Μπέλιγχαμ στα γκολ της Ρεάλ ως τώρα

Μπιλμπάο - Ρεάλ 0-2: Ένα γκολ

Αλμερία - Ρεάλ 1-3: Δύο γκολ και μία ασίστ

Θέλτα - Ρεάλ 0-1: Ένα γκολ

Ρεάλ - Χετάφε 2-1: Ένα γκολ

Χιρόνα - Ρεάλ 0-3: Ένα γκολ και μία ασίστ

Οι Μαδριλένοι έχουν πετύχει 16 γκολ μέχρι στιγμής, με τον Άγγλο αστέρα να συμμετέχει στα μισά εξ' αυτών. Επιβεβαιώνει από το ξεκίνημα τον τεράστιο ντόρο που είχε δημιουργηθεί, όταν οι «μερένγκες», ανακοίνωσαν την απόκτηση του το περασμένο καλοκαίρι.