O Μόντριτς προκαλεί τον Ντόντσιτς και τον περιμένει στη Μαδρίτη στις 10 Οκτωβρίου (vid)

O Μόντριτς προκαλεί τον Ντόντσιτς και τον περιμένει στη Μαδρίτη στις 10 Οκτωβρίου (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:32 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 29.09.2023

Οι Ντάλας Μάβερικς έχουν συνεννοηθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και καιρό για το φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στην Ισπανία και ο Λούκα Μόντριτς, σταρ του ποδοσφαιρικού τμήματος της Βασίλισσας, περιμένει τον Λούκα Ντόντσιτς για να τον... διδάξει μπάσκετ!

O Λούκα Μόντριτς δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να μην έχει παίξει μπάσκετ ως παιδί. Άλλωστε, είναι Κροάτης και κάθε άνθρωπος από εκείνα τα μέρη που σέβεται τον εαυτό του, μαθαίνει από μικρός να έχει επαφή με τη μπάλα στα χέρια. Βέβαια, επικαλούμενος τη λογική κατάλαβε νωρίς πως το μπόι του (172 εκατοστά) δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο γήπεδο του μπάσκετ. Γι' αυτό επέλεξε το χορτάρι του ποδοσφαίρου και πάνω σε αυτό έκανε... θαύματα. Στα 38 του συνεχίζει την πορεία του στο υψηλό επίπεδο και παραμένει ηγετική φυσιογνωμία για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Κι όταν ενημερώθηκε πως το μπασκετικό σύνολο της Βασίλισσας στις 10 του Οκτώβρη θα αντιμετωπίσει τους Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς σε φιλικό αγώνα στο Wizink Center της Μαδρίτης, αποφάσισε να προκαλέσει τον Σλοβένο σούπερ σταρ και πρώην παίκτης της Βασίλισσας. 

Βέβαια, δεν έμεινε μόνο σε μία θεωρητική πρόκληση, αλλά προσπάθησε να τον τρομάζει με τις δεξιότητές του στο μπάσκετ. Έβαλε τα μακρινά σουτ, έκανε ντρίμπλες με άνεση και χάρη, ενώ τα λέι απ του ήταν στιλάτα και τεχνικά άρτια.