Η Χετάφε «απέδρασε» από τη Μαδρίτη με τον βαθμό  - Νίκη «ανάσα» για τη Σεβίλλη
i

©Photo by David S.Bustamante/Soccrates/Getty Images

Η Χετάφε «απέδρασε» από τη Μαδρίτη με τον βαθμό - Νίκη «ανάσα» για τη Σεβίλλη

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:38 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 01:05 - 20.12.2023

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε στα χέρια της τη νίκη κόντρα στη Χετάφε, όμως οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας. Την ίδια ώρα η Σεβίλλη πήρε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Γρανάδα με 3-0.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε στα χέρια της τη νίκη κόντρα στη Χετάφε, όμως οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας, για την 18η αγωνιστική της La Liga. 

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε είναι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς, εκεί που ισοβαθμεί με τη Μπαρτσελόνα, ενώ η Χετάφε βρίσκεται στην 8η θέση με 26 πόντους. 

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ωστόσο οι γηπεδούχοι στη αρχή φάνηκαν να μην επηρεάζονται. Μόλις έξι λεπτά μετά την δεύτερη κίτρινη που δέχθηκε ο Στέφαν Σάβιτς (38΄), ο Αντουάν Γκριεζμάν πήρε μπρος και με κοντινή προβολή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. 

Στο 53ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια με την κεφαλιά του Μπόρχα Μαγιοράλ, ενώ στο 63ο λεπτό ο Αλβάρο Μοράτα έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Ροχιμπλάνκος. Έξι λεπτά μετά ο Γκριεζμάν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 3-1 για την Ατλέτικο. 

Η Χετάφε πάλεψε για να ισοφαρίσει και το έκανε με τον Όσκαρ Ροντρίγκες στο 86ο λεπτό και ολοκλήρωσε τη δουλειά στο 90+3' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαγιοράλ.

ΓΡΑΝΑΔΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ 

Την ίδια ώρα, η Σεβίλλη πήρε σπουδαίο «διπλό» στο Λος Κάρμενες της Γρανάδα με 3-0, στο ντεμπούτο του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες στον πάγκο της ομάδας. 

Με αυτή τη νίκη οι Ανδαλουσιάνοι ανέβηκαν στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς, ενώ η Γρανάδα είναι στην 19η θέση με 8 πόντους. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και πήρα το προβάδισμα στο 23ο λεπτό. Ο Σούσο βρήκε τον Άντρια Πεδρόσα, εκείνος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα της αντίπαλης άμυνας και κατέληξε στα δίχτυα του Αντρέ Φερέιρα για το 1-0 των Ανδαλουσιάνων. 

Στο 32ο λεπτό ο Γιουσέφ Ελ Νεσιρί έστρωσε στον Λούκας Οκάμπος και εκείνος με ένα καταπληκτικό τελείωμα έκανε το 2-0 για την ομάδα του, ενώ στο 49ο λεπτό ο Σέρχιο Ράμος με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τη Σεβίλλη

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (19ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ