Λύτρωση στο 90+2' για τη Χιρόνα, έμεινε στο 0-0 η Θέλτα του Δουβίκα

Λύτρωση στο 90+2' για τη Χιρόνα, έμεινε στο 0-0 η Θέλτα του Δουβίκα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:16 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:43 - 31.03.2024

Ένα απίθανο φινάλε επιφύλασσε η αναμέτρηση της Χιρόνα εναντίον της Μπέτις, με την πρώτη να παίρνει τη νίκη στο 90+2'. Νωρίτερα, η Θέλτα του Δουβίκα έμεινε στο 0-0 με τη Ράγιο Βαγεκάνο για την 30ή αγωνιστική της La Liga.

Ένα απίθανο τρίποντο πανηγύρισε η Χιρόνα, το οποίο μάλιστα κατάφερε να το κλέψει από την Μπέτις στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 30ή αγωνιστική της La Liga.

Η ομάδα της Βαρκελώνης προηγήθηκε στο 36' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντόβμπικ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με τον Γουίλιαν Χοσέ.

Η Χιρόνα πήρε και πάλι το πάνω χέρι στο ματς στο 65' με γκολ του Ντόβμπικ μετά από ασίστ του Πόρτου. Ο Γουίλιαν Χοσέ ισοφάρισε στο 76' για την Μπέτις. Εκεί, που όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα ολοκληρωνόταν στο 2-2, ο Στουάνι είχε άλλη άποψη. Ο ποδοσφαιριστής της Χιρόνα ήταν στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Μίτσελ έφτασε τους 65 βαθμούς και συνεχίζει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Η Μπέτις, από την άλλη έμεινε στους 42 βαθμούς και έχασε σημαντικό έδαφος για την έξοδο στην Ευρώπη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μπήκε στον αγώνα στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου στη θέση του Τσαντί Ριάντ.

Ο δύσκολος δρόμος του Μιλιτάο για την επιστροφή: Οι επτά μήνες του στη σκιά (vid)
LA LIGA

15:38 - 31.03.2024

Ο δύσκολος δρόμος του Μιλιτάο για την επιστροφή: Οι επτά μήνες του στη σκιά (vid)

Ο Εντέρ Μιλιτάο επέστρεψε στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει της αναμέτρησης με τη Μπιλμπάο και σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media, έδειξε τη διαδικασία αποθεραπείας του από τη ρήξη χιαστών.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Γαλικίας ανάμεσα στη Θέλτα και τη Ράγιο Βαγεκάνο. Οι δύο ομάδες συνεχίζουν να μάχονται για τη σωτηρία τους. Η Θέλτα είναι στη 17η θέση με 28 βαθμούς και η Ράγο είναι στη 16 με 30 βαθμούς. Ο Τάσος Δουβίκας δεν αγωνίστηκε.