Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Βιγιαρεάλ ταπεινώθηκε εντός έδρας από τη Λας Πάλμας και βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Βιγιαρεάλ ταπεινώθηκε εντός έδρας από τη Λας Πάλμας και βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη

Γιώργος Σακελλαρίου 17:04 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 08.10.2023

Η Βιγιαρεάλ, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, ηττήθηκε 2-1 εντός έδρας από τη Λας Πάλμας.

Η Βιγιαρεάλ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Η ισπανική ομάδα μετά τη νίκη επί της Ρεν την περασμένη Πέμπτη για το Europa League, υποδέχθηκε τη Λας Πάλμας στο «Κεράμικα» για την ένατη αγωνιστική της La Liga, με στόχο φυσικά τη νίκη και την άνοδο στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Πατσετά, όμως, έπιασε ένα ακόμα κακό ματς. Ηττήθηκε 2-1 και πλέον σε πέντε αγώνες εντός έδρας μετράει μία νίκη και τέσσερις ήττες! Μετά τις Μπέτις, Μπαρτσελόνα, Χιρόνα, νικηφόρα πέρασε και η Λας Πάλμας κι έτσι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Βιγιαρεάλ είχε 45% κατοχή και καθόλου αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της. Μπήκε δυνατά στο ματς και στο 4’ από μπαλιά του Σορλόθ, ο Πίνο έκανε την κεφαλιά, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βάλες.

Στο 21’ ο Σορλόθ έδωσε στον Μπρέρετον, ο οποίος δεν πρόλαβε τη μπάλα για να σκοράρει σε κενή εστία. Στο 26’ ο Σορλόθ, που ήταν και ο απειλητικός παίκτης της Βιγιαρεάλ αστόχησε και στο 33’ πάλι ο Πίνο είχε σουτ που κόντραρε. Στο 45’ αστόχησε ο Τριγκέρος και στο 45’+2’ έγινε το 0-1. Ο Κοκό εκτέλεσε εκπληκτικά το φάουλ και νίκησε τον Γιόργκενσεν.

Η Βιγιαρεάλ δέχθηκε σοκ και με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Στο 46’ ο Μαντί έκανε χέρι, η φάση ελέχθηκε στο VAR και ο Καρντόνα έκανε το 0-2 από την άσπρη βούλα.

Η Βιγιαρεάλ έψαξε ένα γκολ για να μπει στο σκορ, αλλά το βρήκε αργά. Στο 92’ ο Μορένο μείωσε, στο 98' ο ίδιος είχε σημαντική ευκαιρία και τελικά η Λας Πάλμας έφυγε με το τρίποντο.

Βιγιαρεάλ (Πατσετά): Γιόργκενσεν, Αλμπιόλ (66’ Ακομάχ), Μαντί, Φόιθ, Καπουέ, Παρέχο, Τριγκέρος (75’ Μορένο), Πεντράσα (58’ Μορένο), Πίνο (46’ Μοράλες), Σορλόθ, Μπρερετόν (58’ Φεμένια).