Πήρε την ισοπαλία με τον Εν Νεσίρι στο τέλος η Σεβίλλη - Μοιράστηκαν βαθμούς Βαλένθια και Μαγιόρκα
i

©Photo by Fran Santiago/Getty Images

Πήρε την ισοπαλία με τον Εν Νεσίρι στο τέλος η Σεβίλλη - Μοιράστηκαν βαθμούς Βαλένθια και Μαγιόρκα

Ορέστης Καδδάς 00:12 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:21 - 08.10.2023

Η Σεβίλλη πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο με την φοβερή κεφαλιά του Εν Νεσίρι στις καθυστερήσεις. Ισόπαλες επίσης έμειναν η Βαλένθια με τη Μαγιόρκα σε ένα αποτέλεσμα που δεν ευχαρίστησε καμία από τις δύο.

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν οι σαββατιάτικες αναμετρήσεις στη La Liga με τη Σεβίλλη να παίρνει τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο με την εντυπωσιακή κεφαλιά του Εν Νεσίρι στο 96'.  Μαγιόρκα και Βαλένθια μοιράστηκαν βαθμούς μετά το 1-1.

Η ομάδα της Μαδρίτης άνοιξε το σκορ στο 21' με τον Όσκαρ Βαλεντίν. Άμεσα έγινε και το 2-0. Ο Ραούλ Ντε Τομάς έβγαλε με εξαιρετική πάσα τον Άλβαρο Γκαρσία  στην πλάτη της άμυνας των Σεβιγιάνων στο 26' και αυτός με λόμπα την πέρασε πάνω από τον Νίλαντ.

Εμφανώς ανώτερη η Σεβίλλη στο δεύτερο ημίχρονο μείωσε γρήγορα στο 50' έπειτα από φάση διαρκείας με τον Τζιμπρίλ Σο πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή και με έναν κεραυνό έκανε το 1-2. Ο Ράφα Μιρ έχασε τεράστια ευκαιρία στο 92' να ισοφαρίσει αλλά ο Ισπανός φορ έχασε το γκολ σε κενή σχεδόν εστία.

Το κατάφερε τελικά ο Εν Νεσίρι στο 96' με εντυπωσιακή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ιβάν Ράκιτιτς. Παρά το γκολ του Μαροκινού η Σεβίλλη έμεινε στα χαμηλά της θερμοκρασίας έχοντας μόλις 8 βαθμούς έπειτα από ισάριθμες αγωνιστικές.

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Βαλένθια και Μαγιόρκα σε ένα μάλλον ισορροπημένο ματς, το αποτέλεσμα του οποίου όμως δεν ευχαρίστησε καμία από τις δύο πλευρές.

Η νησιώτες βρήκαν νωρίς γκολ, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Ντάνι Ροντρίγκεθ έκανε το 1-0 έπειτα από ασίστ του Βεντάτ Μουρίτσι και με δυνατό σουτ «εκτέλεσε» τον Μαμαρντασβίλι. Λίγο αργότερα, στο 17', η Βαλένθια είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Πεπέλου, που όμως σταμάτησε στο δοκάρι.

Τελικά, η ισοφάριση ήρθε λίγο πριν ο διαιτητής στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Στο 45+3' ένα από τα νεαρά ταλέντα που προωθεί από πέρυσι ο Ρουμπέν Μπαράχα, ο Ντιέγκο Λόπεθ, ισοφάρισε σε 1-1 με δυνατή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τιερί Κορέια.

Ασταμάτητος Μπέλιγχαμ διατήρησε τη Ρεάλ στην κορυφή - Στο -2 η φοβερή Χιρόνα μετά το «διπλό» στο Κάντιθ
LA LIGA

19:14 - 07.10.2023

Ασταμάτητος Μπέλιγχαμ διατήρησε τη Ρεάλ στην κορυφή - Στο -2 η φοβερή Χιρόνα μετά το «διπλό» στο Κάντιθ

Ένας φοβερός Μπέλιγχαμ διατήρησε τη Ρεάλ στην κορυφή της La Liga, όντας ο πρωταγωνιστής στη νίκη με 4-0 επί της Οσασούνα. Από κοντά και η εντυπωσιακή Χιρόνα που νίκησε την Κάντιθ με 1-0 εκτός έδρας.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της La Liga:

Το πρόγραμμα της επόμενης (10ης) αγωνιστικής: