Πέρασε με τριάρα με από την έδρα της Αλμερία η Οσασούνα, ο Σέρχιο Ράμος... κέρασε τη Σεβίλλη για τα γενέθλιά του

Πέρασε με τριάρα με από την έδρα της Αλμερία η Οσασούνα, ο Σέρχιο Ράμος... κέρασε τη Σεβίλλη για τα γενέθλιά του

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:09 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:50 - 30.03.2024

Η Οσασούνα επικράτησε άνετα με 3-0 εκτός έδρας της ουραγού Αλμερία, ενώ ο Σέρχιο Ράμος ανήμερα των 38ων γενεθλίων του σκόραρε και χάρισε στη Σεβίλλη τη νίκη στην έδρα της Χετάφε (0-1).

Η Οσασούνα έστησε πάρτι στην έδρα της Αλμερία, νικώντας με 3-0 χάρη στα γκολ των Αρνάιθ (2'), Μπούντιμιρ (9') και Μουνιόθ (61') για την 30η αγωνιστική της La Liga.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και καθάρισαν την υπόθεση νίκη μόλις στο πρώτο 10λεπτο. Ο Αρνάιθ άνοιξε το σκορ στο 2', ενώ έπειτα από επτά λεπτά ο Μπούντιμιρ έγραψε το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 61' ο Μουνιόθ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Με αυτή τη νίκη η Οσασούνα σκαρφάλωσε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ισπανικού πρωταθλήματος με 39 βαθμούς, ενώ η Αλμερία παρέμεινε στην τελευταία θέση με 13 βαθμούς και ο υποβιβασμός της θεωρείται δεδομένος.

Χετάφε - Σεβίλλη 0-1

Ανήμερα των 38ων γενεθλίων του, ο Σέρχιο Ράμος χάρισε στη Σεβίλλη πολύτιμη εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Χετάφε, για την 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της La Liga. Βασικός και αναντικατάστατος για τους Μαδριλένους ήταν ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς του Παναθηναϊκού.

Με αυτή τη νίκη η Σεβίλλη είναι στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς, ενώ η Χετάφε βρίσκεται στην 11η θέση με 38 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο ματς και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 5ο λεπτό με τον Σέρχιο Ράμος.

Μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Λούκας Οκάμπος, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός πετάχτηκε μέσα στη περιοχή και με κοντινή προβολή έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Μάλιστα, ο Ράμος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και δεύτερη φορά, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, αλλά το γκολ αυτό δεν μέτρησε καθώς ήταν οριακά εκτεθειμένος και ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στη συνέχεια η ομάδα του Σάντσες Φλόρες είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας, με αποτέλεσμα να κρατήσει τους τρεις βαθμούς μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 30ής ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (31ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ