Σώθηκε στις καθυστερήσεις η Σοσιεδάδ, της... κόκκινης στο Χετάφε - Ράγιο Βαγιεκάνο
i

© PS Twitter

Σώθηκε στις καθυστερήσεις η Σοσιεδάδ, της... κόκκινης στο Χετάφε - Ράγιο Βαγιεκάνο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:17 - 02.01.2024

Η Σοσιεδάδ έμεινε σε ένα ακόμα παιχνίδι δίχως νίκη, παίρνοντας την ισοπαλία κόντρα στην Αλαβές λίγο πριν τη λήξη (1-1). Νωρίτερα, η Χετάφε ηττήθηκε από τη Ράγιο Βαγιεκάνο (0-2), με την πρώτη να δέχεται τρεις κόκκινες κάρτες.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα με την Αλαβές, η Σοσιεδάδ έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας. Με γκολ στις καθυστερήσεις, οι Βάσκοι πήραν το τρίτο διαδοχικό τους τρίποντο, με σκορ 1-1.

Στο 36', ο Ρεμίρο είδε την κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Στο 47' η γηπεδούχος ζήτησε πέναλτι, όμως ο διαιτητής δεν θεώρησε πως υπάρχει αντικανονικό μαρκάρισμα στον Μέντες. Αντιθέτως, στο 74' ο ρέφερι καταλόγισε πέναλτι υπερ της φιλοξενούμενης, το οποίο στο 76' εκτέλεσε εύστοχα ο Ρόχα

Στο 88' η γηπεδούχος έφτασε κοντά στο 1-1, όταν ο διαιτητής έδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μαρίν. Όμως ο ίδιος πήρε πίσω την απόφαση έπειτα από παρέμβαση του VAR. Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 90+7', με τον Μερίνο να τροφοδοτεί τον Ζουμπιέντι και εκείνος να σκοράρει από την άκρη της περιοχής

Χετάφε - Ράγιο Βαγιεκάνο 0-2

Νωρίτερα, σε ένα παιχνίδι το οποίο πρωταγωνίστησαν οι κόκκινες κάρτες, η Ράγιο Βαγιεκάνο πανηγύρισε το «διπλό» κόντρα στη Χετάφε με 0-2. 

Στο 40ο λεπτό ο Λατάσα είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποχώρησε για τα αποδυτήρια. Έξι λεπτά αργότερα, ο Καμέλο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, εκμεταλλευόμενος ένα ριμπάουντ μέσα από την περιοχή. 

Ακολούθησε το γρήγορο γκολ για τη φιλοξενούμενη στο δεύτερο μέρος (47'), με τον Καμέλο να βρίσκει και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γκρίνγουντ στο 50' άφησε την ομάδα του με εννέα παίκτες, μετά την κόκκινη που δέχθηκε. Όμως δεν ήταν ο μόνος. Στο 70' ο Σουάρες μέσα σε ένα λεπτό είδε δύο κίτρινες και τελικά αποχώρησε και εκείνος από το γήπεδο. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 19ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: