Στη Λαμία ο Γιάννης Σουρδής

Σουρδής

i

© Panathinaikos

Στη Λαμία ο Γιάννης Σουρδής

Sportal newsroom 23:31 - 31.01.2024

Ποδοσφαιριστής της Λαμίας ετοιμάζεται να γίνει ο νεαρός Γιάννης Σουρδής, ο οποίος φαίνεται πως τα βρήκε σε όλα με τους Φθιωτούς.

Λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, η Λαμία αποφάσισε να προχωρήσει σε μία απόκτηση τερματοφύλακα. Αυτός θα είναι ο Γιάννης Σουρδής, ο οποίος θα βρεθεί στο πλευρό του Κοσέλεφ, όσον αφορά τα γκολποστ. 

window.setTimeout(function (){const cssHref='https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566';if (!document.querySelector(`[href="${cssHref}"]`)){let scriptCss=document.createElement('link');scriptCss.href=cssHref;scriptCss.rel='stylesheet';scriptCss.type='text/css';document.body.appendChild(scriptCss);}const scriptSrc='https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js';if (!document.querySelector(`[src="${scriptSrc}"]`)){let scriptTag=document.createElement('script');scriptTag.src=scriptSrc;scriptTag.defer=true;scriptTag.onload=function (){let widgetLoaderConfig={CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com',ODD_CLIENT: 'default',APP_LINK: 'desktop',API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/',API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e',LANG: 'el',REQUEST_INTERVAL: 30,ENABLE_BET_SLIP: false,AUTHOR: false,THEME: "light",TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr",LINK_OPTIONS_V2: {'player': {'url': '/podosfairo/paixtes/{playerId}'},'team': {'url': '/podosfairo/{teamId}'},'tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{tournamentId}'},'match': {'url': '/podosfairo/agonas/{matchId}','sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'}},'configuration': {'newWindow': false},'standings_tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{standingsId}/vathmologies'}}};window.setTimeout(function (){new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}, 200);};document.head.appendChild(scriptTag);} else {new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}}, 0);

Ο 22χρονος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό όπου ήταν μέλος της Β' ομάδας, ωστόσο συμφώνησε τελικά με την ομάδα της Φθιώτιδας, Το συμβόλαιό του θα διαρκέσει έως το καλοκαίρι του 2025. 

Ο Σουρδής γεννήθηκε στη Βούλα στις 29 Σεπτεμβρίου του 2001 και εντάχθηκε στην Ακαδημία των «πράσινων» από το 2013 όταν και ήταν 12 ετών. Ο ίδιος πέρασε τα τμήματα υποδομής μικρότερων κλαμπ όπως η Βουλιαγμένη και ο Φοίβος Βάρης. 

Ακολούθησε το ταξίδι στην Αγγλία το 2017, όταν και αγωνίστηκε με την Κ18 της Γουότφορντ. Έπειτα πήγε στην Ουντινέζε όπου παραχωρήθηκε ως δανεικός σε διάφορες ιταλικές ομάδες. Το καλοκαίρι του 2021 επέστρεψε στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού όπου μέτρησε πέντε συμμετοχές τη Β' ομάδα.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }