Δε χαμογέλασε κανείς στη ματσάρα Λαμία - Ατρόμητος

Σιμόν - Βέργος

i

Σιμόν - Βέργος/©Intime

Δε χαμογέλασε κανείς στη ματσάρα Λαμία - Ατρόμητος

Ελένη Ανδρικοπούλου 21:40 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:12 - 26.11.2023

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς στο «Αθανάσιος Διάκος» η Λαμία κι ο Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι 3-3. Τα γκολ για τους γηπεδούχος σημείωσαν οι Μαρτίνεθ, Σλίβκα και Σίντκλεϊ. Σκόραραν για τους Περιστεριώτες οι Ασεβέδο, Έντερ και Βέργος.

Συναρπαστικό ματς έγινε στο Αθανάσιος Διάκος. Ένας αγώνας που τα είχε όλα. Έξι γκολ, θέαμα, ένταση και μεγάλη αγωνία. Η Λαμία κι ο Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι 3-3 για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ SPORTAL ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά... πιάνοντας στον ύπνο την ομάδα της Φθιώτιδας. Ο Ασεβέδο μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ για τους Περιστεριώτες με σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο βρήκε στα σώματα, αιφνιδίασε τον Κοσέλεφ και κατέληξε στα δίχτυα της Λαμίας. Στο 8΄ ο Έντερ Γκονζάλες «τρύπωσε» στην άμυνα της Λαμίας και με δυνατή κεφαλιά μετά την υπέροχη σέντρα του Βαλένσια διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. 

Η Λαμία αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει στο 13ο λεπτό. Ο Καρλίτος έκανε το σουτ, ο Τσιντώτας απέκρουσε αλλά η μπάλα έφτασε στον Μαρτίνεθ, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Ο Ατρόμητος είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-3, αλλά ο Κοσέλεφ απέκρουσε το πέναλτι του Βαλένσια στο 19΄. 

Η ομάδα της Φθιώτιδας πίεσε ακόμη περισσότερο κι αφού οι Περιστεριώτες δεν έκαναν το 1-3, έφερε το ματς στα ίσα. Ο Τσιλούλης σούταρε στα σώματα, η μπάλα κατέληξε στον Σλίβκα κι εκείνος με σουτ από κοντινή απόσταση έκανε το 2-2, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. 

Πολύ δυνατά μπήκαν αμφότερες οι ομάδες στο δεύτερο μέρος. Ο Ατρόμητος σπατάλησε δύο ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου κι η Λαμία πίεσε ακόμη περισσότερο. Στο 54΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή. Ο Καρλίτος μοίρασε στον Σιμόν, ο οποίος έκανε τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Ατρόμητου με τον Σίντκλεϊ με προβολή να σκοράρει για το 3-2.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Βέργος κέρδισε το πέναλτι μετά το σπρώξιμο του Κυριάκου Παπαδόπουλου, φάση που εξετάστηκε από τον VAR. Ο Έλληνας επιθετικός ανέλαβε και την εκτέλεση, ευστόχησε, διαμορφώνοντας το 3-3. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο ακόμα ευκαιρίες να πάρουν το «τρίποντο» με τον Καρλίτος να είναι πρωταγωνιστής σε δύο καλές στιγμές στο 76' και στο 82'. Ωστόσο, το 3-3 σε αυτό το συγκλονιστικό ματς παρέμεινε έως το φινάλε.

MVP: Τον τίτλο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή μοιράζονται ο Κοσέλεφ κι ο Τσιντώντας. Ο τερματοφύλακας της Λαμίας απέκρουσε το πέναλτι του Βαλένσια, απέτρεψε το 1-3 και λίγα λεπτά αργότερα η ομάδα της Φθιώτιδας έκανε το 2-2. Από την μεριά του ο πορτιέρε του Ατρόμητου απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Καρλίτος στο 75' με το σκορ στο 3-3. 

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεβ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Σαντάνα, Σλίβκα (85' Ακούνια), Τζανδάρης, Μαρτίνες (71' Τόσιτς), Καρλίτος, Τσιλούλης 

Δύο γκολ στα πρώτα οκτώ λεπτά ο Ατρόμητος - Μείωσε άμεσα η Λαμία (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:11 - 26.11.2023

Δύο γκολ στα πρώτα οκτώ λεπτά ο Ατρόμητος - Μείωσε άμεσα η Λαμία (vid)

Φουριόζος ξεκίνησε ο Ατρόμητος κόντρα στη Λαμία, αφού στα πρώτα οκτώ λεπτά έβαλε δύο γκολ με τον Αβεσέδο και τον Γκονσάλες. Τέσσερα λεπτά μετά το δεύτερο γκολ, οι Φθιωτοί μείωσαν με τον Μαρτίνες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Γκονσάλες (83' Έρλινγκμαρκ), Κούντε, Βέργος (67' Αντζιέλσκι), Φριντζόνσον (46' Ρομπάιγ), Καμαρά (90+5' Κουέν), Βαλένσια