Ντεμπούτο Τζαγκόεφ στη Λαμία – Η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ντεμπούτο Τζαγκόεφ στη Λαμία – Η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:13 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:16 - 19.10.2023

Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός Άλαν Τζαγκόεφ βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή της Λαμίας για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η Λαμία ολοκλήρωσε με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης την προετοιμασία της εν όψει του αυριανού αγώνα στις 20:30, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθ. Διάκος».

Το ματς θα είναι στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 2023-2024 και η ομάδα της Φθιώτιδας θα κυνηγήσει τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη μετά από τον Παναιτωλικό.

Ο τεχνικός της Λαμίας Λεωνίδας Βόκολος πήρε στην αποστολή για πρώτη φορά τον 33χρονο Ρώσο μεσοεπιθετικό. Ο έμπειρος παίκτης, ο οποίος ανακοινώθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου στη διακοπή πήρε προπονήσεις στα πόδια του και δεν αποκλείεται στην αυριανή αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες να κάνει την πρώτη του συμμετοχή αγωνιζόμενος έστω και λίγα λεπτά. Αντίθετα, εκτός αποστολής ο Βόκολος άφησε τους Νάγκι, Τσιλιανίδη, Μούλα, Σαραμαντά, Στάνκο, Λέικ, Πάβλοβετς, ενώ δεν υπολογίζεται φυσικά ο Αντέτζο.

Με Σόρια και Ριένστρα η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με την Λαμία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:55 - 19.10.2023

Με Σόρια και Ριένστρα η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με την Λαμία

Στη διάθεση του Θανάση Στάικου θα είναι οι Κάρλες Σόρια και Ντάαν Ριένστρα, για την αυριανή (20/10, 20:30) αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στη Λαμία, με φόντο την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Λεωνίδας Βόκολος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλεϊ, Παπαδόπουλος, Αμαράλ, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Σαντάνα, Τσιλούλης, Λόνγκο, Καρλίτος, Τόσιτς, Ακούνια, Τζαγκόεφ.