Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στη Λαμία

Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στη Λαμία

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:36 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:13 - 13.05.2024

Λαμία και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο «Αθανάσιος Διάκος», για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Λαμία και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο «Αθανάσιος Διάκος» (21/4, 17:00), για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου είναι η ουραγός στο μίνι πρωτάθλημα, μετρώντας πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς και θα επιχειρήσει να αναζητήσει αντίδραση στο αποψινό ματς.

Η Λαμία όπως συνηθίζει δεν ανακοίνωσε αποστολή για το παιχνίδι με τους «πράσινους», για το οποίο έχει ανακοινωθεί sold out από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Λεωνίδας Βόκολος θα έχει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, ωστόσο εκτός των επιλογών του έμεινε ο Σιμόν που είχε συμπληρώσει κάρτες και οι Τσιλιανίδης, Σαντάνα, Σαραμαντάς και Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός θέλει πάση θυσία να φύγει με το «διπλό» από το «Αθανάσιος Διάκος», προκειμένου να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου. Το τριφύλλι σε πέντε ματς στη διαδικασία των playoffs, μετρά τέσσερις νίκες εκ των οποίων οι τρεις είναι με ανατροπή.

Στα αγωνιστικά, για τον Φατίχ Τερίμ εκτός έμειναν οι Σεμπάστιαν Παλάσιος, Ζέκα, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και Βίτορ Ούγκο για αγωνιστικούς λόγους. Επιπλέον, προέκυψε και πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τους «πράσινους», καθώς τέθηκε νοκ - άουτ για την αυριανή αναμέτρηση κι ο Φίλιπ Τζούρισιτς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα. Από την άλλη, επέστρεψε στην αποστολή ο Αϊτόρ.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν

Οι πιθανές ενδεκάδες

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ - Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σίντκλεϊ - Τζανδάρης, Σλίβκα, Τόσιτς - Τσιλούλης, Λέικ, Μάλτσι

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Nτραγκόφσκι - Κώτσιρας, Γεντβάι, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ - Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας - Βέρμπιτς, Μπερνάρ, Ιωαννίδης