Τερίμ: «Δεν φοβόμαστε τίποτα, θέλουμε τον τίτλο»

Φατίχ Τερίμ

i

Intime

Τερίμ: «Δεν φοβόμαστε τίποτα, θέλουμε τον τίτλο»

Ο Φατίχ Τερίμ εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί δυνατός στους επόμενους αγώνες για να καταφέρει να στεφθεί πρωταθλητής και ζήτησε ενότητα απ’ όλους στον σύλλογο.

Νοοτροπία νικητή επιχειρεί να εμφησύσει ο Φατίχ Τερίμ στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, πριν από το πιο κρίσιμο τάιμινγκ της σεζόν. Ο «αυτοκράτορας» παρουσιάστηκε βέβαιος πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί δυνατή και θα έχει τα στοιχεία που χρειάζεται για να πάρει νίκες.

Ο Τερίμ μίλησε με σεβασμό για τη Λαμία και εξήγησε πως προηγείται για το Τριφύλλι, πριν έρθει σε πρώτο πλάνο το αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι δηλώσεις δηλώσεις του Τούρκου προπονητή θα προβληθούν στο pregame του Sports show της Cosmote TV.

«Είναι μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Αρχικά θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τη Λαμία. Στη συνέχεια έχουμε νέο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ και έπειτα εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τελευταίο ματς είχα πει κάτι και θα ήθελα να το επαναλάβω κι εδώ. 

Για να πάρουμε το πρωτάθλημα, πέντε πράγματα να είναι αλληλένδετα.  Το ποδοσφαιρικό τμήμα, το τεχνικό επιτελείο, όλοι όσοι δουλεύουν στην ομάδα, σύσσωμος ο σύλλογος και οι οπαδοί να είναι όλοι μαζί.  Όλους αυτούς τους χρειαζόμαστε, πρέπει να είμαστε ενωμένοι. 

Σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια: O Παναθηναϊκός θύμισε με ένα βίντεο την κατάκτηση της Euroleague του 2000 (vid)
EUROLEAGUE

11:47 - 20.04.2024

Σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια: O Παναθηναϊκός θύμισε με ένα βίντεο την κατάκτηση της Euroleague του 2000 (vid)

Στις 20 Απριλίου του 2000 ο Παναθηναϊκός στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στη Θεσσαλονίκη και την ίδια μέρα, 24 χρόνια μετά, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την δεύτερη κατάκτηση του στην Euroleague.

Αυτή την φορά, που θα παίξουμε με τη Λαμία, η διαφορά είναι πως θα αγωνιστούμε στο γήπεδο τους, δεν υπάρχει κάτι άλλο διαφορετικό. Όπως περιέγραψα πριν, αν αυτά τα πέντε στοιχεία, οι πέντε τομείς, είναι ενωμένοι, αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Ομάδα και φίλαθλοι, όλοι μαζί ενωμένοι».

-Για το ματς με τη Λαμία και αν θα κάνει κάποια διαχείριση για τον αγώνα που ακολουθεί απέναντι στην ΑΕΚ: «Για μένα ο κάθε αγώνας έχει μια διαφορετική ιστορία. Η φιλοσοφία μου είναι πως ο πιο σημαντικός αγώνας είναι ο επόμενος που υπάρχει στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό δεν μπορώ να σκεφτώ τον αμέσως επόμενο και να αλλάξω πολλά πράγματα. 

Σπανούλης: «Το λογικό είναι να χάσεις, όχι να κερδίσεις αυτά τα παιχνίδια - Αυτό είναι πολύ μεγάλο πράγμα για το ελληνικό μπάσκετ»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:10 - 19.04.2024

Σπανούλης: «Το λογικό είναι να χάσεις, όχι να κερδίσεις αυτά τα παιχνίδια - Αυτό είναι πολύ μεγάλο πράγμα για το ελληνικό μπάσκετ»

Το σχόλιο του Βασίλη Σπανούλη για τις επιτυχίες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, μετά την ήττα του Περιστερίου από τον Παναθηναϊκό.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να διατηρήσουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, σε κάθε αντίπαλο έχουμε πάντα σεβασμό και η Λαμία είναι μια ομάδα που οφείλουμε να σεβόμαστε. Όπως όλους άλλωστε. Πρώτα θέλουμε να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα και μετά θα σκεφτούμε την ΑΕΚ. Μέσα στην αναμέτρηση βέβαια, αν έχουμε αυτή τη δυνατότητα και βαίνουν όλα όπως θέλουμε, θα κινηθούμε ανάλογα.

Στους τελευταίους πέντε αγώνες που έχουμε στο πρωτάθλημα, θα υπάρχει ένας Παναθηναϊκός που θα είναι πάρα πολύ δυνατός.  Όλοι μαζί, ομάδα, οπαδοί, ο σύλλογος, όσοι δουλεύουν εδώ, αν τα καταφέρουμε, θα το έχουμε καταφέρει όλοι μαζί.  Χωρίς  να φοβόμαστε τίποτα και χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτα».