Χωρίς Παλάσιος και Τζούρισιτς η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Λαμία

Σεμπάστιαν Παλάσιος

i

Intime

Χωρίς Παλάσιος και Τζούρισιτς η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Λαμία

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:45 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 20.04.2024

Γνωστή έγινε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς (21/4, 17:00) κόντρα στη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Εκτός έμειναν οι Σεμπάστιαν Παλάσιος και Φίλιπ Τζούρισιτς, επέστρεψε μετά από αρκετές εβδομάδες ο Αϊτόρ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου (20/4) την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» για την έκτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία περιλάμβανε μόνο πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας. Εκτός έμειναν οι Σεμπάστιαν Παλάσιος, Ζέκα, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και Βίτορ Ούγκο για αγωνιστικούς λόγους. Επιπλέον, προέκυψε και πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τους «πράσινους», καθώς τέθηκε νοκ - άουτ για την αυριανή αναμέτρηση κι ο Φίλιπ Τζούρισιτς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα. Από την άλλη, επέστρεψε στην αποστολή ο Αϊτόρ.

Τα νέα δεδομένα που επηρεάζουν τον σχεδιασμό του Τερίμ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:08 - 20.04.2024

Τα νέα δεδομένα που επηρεάζουν τον σχεδιασμό του Τερίμ

Οι επικείμενες αναβολές και μεταθέσεις στο καλεντάρι των Play Offs και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, αναγκάζουν τον Φατίχ Τερίμ να δουλέψει διαφορετικά για το φορμάρισμα και τη συντήρηση των ποδοσφαιριστών, εν όψει των μαχών για τους δύο τίτλους.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.