Με υπογραφή Ουάρντα διπλό μέσα στη Λαμία και επιστροφή στις νίκες για τον Πανσερραϊκό!
i

© Intime

Με υπογραφή Ουάρντα διπλό μέσα στη Λαμία και επιστροφή στις νίκες για τον Πανσερραϊκό!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 21:55 - 13.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:03 - 13.01.2024

Ο Πανσερραϊκός με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αμρ Ουάρντα πήρε μία πολύ σημαντική νίκη επί της Λαμίας με 2-0 στο «Αθανάσιος Διάκος» και ξέφυγε ακόμα πιο πολύ από την επικίνδυνη ζώνη.

Μεγάλο διπλό για τον Πανσερραϊκό με... σφραγίδα Ουάρντα! Οι Σερραίοι ήταν ανώτεροι και επικράτησαν 2-0 της Λαμίας στο «Αθανάσιος Διάκος» για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Αμρ Ουάρντα, που πέτυχε το πρώτο γκολ, ενώ από τα πόδια του ήρθε και το δεύτερο.

Οι Σερραίοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, είχαν την κατοχή, κυκλοφορούσαν την μπάλα και έψαχναν τρόπο να γίνουν απειλητικοί κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας, που πραγματοποίησε νωχελικό ξεκίνημα στο ματς.

Στο 8ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή με ένα σουτ του Τόμας, το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ έπειτα από έξι λεπτά βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ένα τραγικό λάθος του Κοσέλεφ έφερε τον Ουάρντα με την μπάλα στα πόδια μέσα στην περιοχή και ο Αιγύπτιος αφού «άδειασε» τον Κυριάκο Παπαδόπουλο πλάσαρε εξαιρετικά για το 0-1.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν κάποια μέτρα στο γήπεδο στην προσπάθεια τους να βγάλουν αντίδραση, αλλά δεν κατάφεραν να γίνουν επικίνδυνοι. Αντίθετα, κινδύνεψαν να δεχτούν και δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα, καθώς η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε ακόμα δύο καλές στιγμές Στάικο (25') και Γκοτζαμανίδη (38').

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου μπήκε καλύτερα και πίεσε αρκετά τους φιλοξενούμενους, αλλά χωρίς να βρει κάποια σημαντική ευκαιρία. Όσο κυλούσε ο χρόνος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαζε, με τον Πανσερραϊκό να διαχειρίζεται το προβάδισμα του και μάλιστα να βρίσκει και δεύτερο γκολ λίγο πριν το τέλος. Στο 85' ο Ουάρντα εξαπέλυσε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Άλεξιτς και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 0-2.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Πανσερραϊκός ήταν ανώτερος, φάνηκε να θέλει πιο πολύ το «τρίποντο» και δεν επέτρεψε ποτέ στη Λαμία να γίνει επικίνδυνη.

MVP

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Αμρ Ουάρντα, που πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση, πέτυχε το πρώτο γκολ, ενώ από τα πόδια του ήρθε ουσιαστικά και το δεύτερο.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τον Πανσερραϊκό μακριά από το γήπεδο του στο φετινό πρωτάθλημα.