Κοντά στον Κλωναρίδη η Λαμία

Βίκτωρ Κλωναρίδης

i

©intime

Κοντά στον Κλωναρίδη η Λαμία

Η Λαμία φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Βίκτωρ Κλωναρίδη, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες είχε μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Η Λαμία μετά την ανακοίνωση του Ματίας Ακούνια, είναι κοντά σε μία ακόμα μεταγραφή. Όπως αναφέρουν πληροφορίες η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται αρκετά κοντά στην απόκτηση του Βίκτωρ Κλωναρίδη, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες είχε μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο

Η Λαμία είχε στη λίστα της τον 30χρονο μέσο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου είναι αρκετά κοντά στην απόκτησή του. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν για τον Ατρόμητο, με τον οποίο είχε δύο γκολ και πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. 

Την ίδια ώρα η ομάδα της Φθιώτιδας συνεχίζει τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν. Ένας παίκτης που είχε στα πλάνα της ήταν ο Κώστας Μπαλογιάννης. Όπως αναφέρει το lamiara.gr ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση που του έχει κάνει η Λαμία, με τους ανθρώπους της ομάδας να μην έχουν σκοπό να τον περιμένουν πάρα πολύ. 

Η Λαμία στην προσπάθειά της να βελτιωθεί ενόψει της νέας χρονιάς έχει ήδη ανακοινώσει τη μεταγραφή του Ματίας Ακούνια και του Μούλα. Ενώ έχει ανανεώσει τρεις παίκτες, τον Τσούκαλο, τον Παουλάβετς και τον Τρόπουλο

Παράλληλα ο Μανούσος, ο Καραμάνος, ο Μπεχαράνο και ο Νικοπολίδης αποχαιρέτησαν την ομάδα της Φθιώτιδας.