Συμφώνησε με τη Λαμία ο Κυριάκος Παπαδόπουλος
i

Κυριάκος Παπαδόπουλος / © Intime

Συμφώνησε με τη Λαμία ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Sportal newsroom 20:44 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 14.02.2023

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη ρουμάνικη Κραϊόβα.

Στη Λαμία θα συνεχίσει την καριέρα του - όπως όλα δείχνουν - ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, με τον Έλληνα αμυντικό να τα βρίσκει σε όλα με την ομάδα της ομώνυμης πόλης. 

Κλείνει Βόκολο η Λαμία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:10 - 14.02.2023

Κλείνει Βόκολο η Λαμία

Η Λαμία βρήκε τον αντικαταστάτη του Σάββα Παντελίδη για την τεχνική της ηγεσία. Ο Λεωνίδας Βόκολος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας.

Ο σύλλογος της Super League εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ο 30χρονος σέντερ μπακ αποχώρησε από την Κραϊόβα και με το παράθυρο για του ελεύθερους να είναι ανοιχτό, αποφάσισε να τον επαναπατρίσει. Ο ίδιος δέχτηκε την πρόταση της και κάπως έτσι πλέον απομένει μόνο το τυπικό κομμάτι για να συνεχιστεί από κοινού η πορεία τους.

O Παπαδόπουλος αποχώρησε από τον Ατρόμητο το περασμένο καλοκαίρι, με προορισμό την ομάδα της Ρουμανίας. Ενώ κατάφερε να εδραιωθεί στην ομάδα, ένας τραυματισμός τον άφησε πίσω και έτσι δεν επέστρεψε ποτέ στο αρχικό σχήμα. Μέχρι να αποχωρήσει από το κλαμπ είχε αγωνιστεί σε εννέα παιχνίδια, εκ των οποίων τα εφτά ως βασικός. Μάλιστα, το απίθανο με τον στόπερ από την Κατερίνη είναι πως σε αυτούς τους αγώνες κατόρθωσε να δει πέντε κίτρινες κάρτες.

Αυτή θα είναι η 11η ομάδα στην καριέρα του ποδοσφαιριστή, και τέταρτη όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις. Εκτός των Περιστεριωτών και της Κραϊόβα, ο ίδιος έχει περάσει από Λεβερκούζεν, Αμβούργο (συν τη δεύτερη ομάδα), Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ, Ολυμπιακό, Αλ Φάιχα, Λειψία και Γ.Α.Σ. Σβορώνου, ενώ το πιο σπουδαίο μέρος της σταδιοδρομίας του ήταν στη Σάλκε.