Κλείνει Βόκολο η Λαμία
i

Βόκολος/ ©Intime

Κλείνει Βόκολο η Λαμία

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:10 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:43 - 14.02.2023

Η Λαμία βρήκε τον αντικαταστάτη του Σάββα Παντελίδη για την τεχνική της ηγεσία. Ο Λεωνίδας Βόκολος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας.

Μετά τη «βαριά» ήττα της Λαμίας από τον ΟΦΗ με 4-1 στην έδρα της, ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε στην συνέντευξη Τύπου την από κοινού απόφαση με τη διοίκηση του συλλόγου να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους.

Ο 57χρονος τεχνικός του τρεις μήνες που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας δεν κατάφερε να πανηγυρίσει καμία νίκη. Η Λαμία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League με 12 βαθμούς. 

Προς 1η Μαρτίου το Ολυμπιακός – ΑΕΚ και το Λαμία – ΠΑΟΚ

Προς 1η Μαρτίου το Ολυμπιακός – ΑΕΚ και το Λαμία – ΠΑΟΚ

Θέμα χρόνου είναι να ανακοινωθεί ο ορισμός των ημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας, με το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ να οδεύει προς 1η Μαρτίου, όπως και το πρώτο ματς της Λαμίας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Λεωνίδας Βόκολος θα ξεκινήσει άμεσα τις προπονήσεις με την ομάδα καθώς την Κυριακή (19/2) οι Φθιωτοί υποδέχονται τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος» για την 23η αγωνιστική της Super League

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Σάββα Παντελίδη η διοίκηση της Λαμίας έψαχνε τον αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού. Όπως φαίνεται το βρήκε στι πρόσωπο του Λεωνίδα Βόκολου. Ο 52χρονος κόουτς θα ταξιδέψει το μεσημέρι της Τρίτης (14/2) στην πόλη της Φθιώτιδας προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του. 

Ο Βόκολος ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία το 2010 με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Παίδων, με την οποία προκρίθηκε στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (U17), για να ακολουθήσει το 2011 η Νέων, με την οποία επίσης πήρε την πρόκριση για τελικά του Euro U19. Τον Αύγουστο του 2011 προωθήθηκε στην Eθνική Ανδρών, αναλαμβάνοντας καθήκοντα βοηθού προπονητή του Φερνάντο Σάντος. Σε συλλογικό επίπεδο δούλεψε σε Παναιγιάλειο, Κέρκυρα, Ολυμπιακό Βόλου, Πανιώνιο, Ολυμπιακό Λευκωσίας και Καλλιθέα. Έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό.