Προς 1η Μαρτίου το Ολυμπιακός – ΑΕΚ και το Λαμία – ΠΑΟΚ
i

AEK - Ολυμπιακός/© ΙΝΤΙΜΕ

Προς 1η Μαρτίου το Ολυμπιακός – ΑΕΚ και το Λαμία – ΠΑΟΚ

Πάρης Τσελεπίδης • 14:43 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Θέμα χρόνου είναι να ανακοινωθεί ο ορισμός των ημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας, με το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ να οδεύει προς 1η Μαρτίου, όπως και το πρώτο ματς της Λαμίας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μία εκκρεμότητα έχει μείνει μέχρι τώρα στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ο χιονιάς που έπληξε την προηγούμενη εβδομάδα την Ελλάδα, δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ.

Επιπλέον, από την ΕΠΟ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία διεξαγωγής του δεύτερου ημιτελικού στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ωστόσο η ανακοίνωση για τον ορισμό των εν λόγω αναμετρήσεων είναι πλέον θέμα χρόνου.

Για την ακρίβεια, η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής αυτή τη στιγμή είναι η Τετάρτη 1η Μαρτίου, από την οποία θα προκύψει ο πρώτος φιναλίστ της διοργάνωσης, με το ακλόνητο φαβορί να είναι η ΑΕΚ μετά τη νίκη της με σκορ 3-0 επί του Ολυμπιακού, ενώ θα διαπιστωθεί αν ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να πιστοποιήσει κι εντός αγωνιστικού χώρου την ποιοτική ανωτερότητά του απέναντι στη Λαμία.

Ο λόγος της αναβολής του Λαμία-ΠΑΟΚ και η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του

Ο λόγος της αναβολής του Λαμία-ΠΑΟΚ και η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του

Το Sportal έχει το ρεπορτάζ γιατί αναβλήθηκε το Λαμία-ΠΑΟΚ που ήταν να διεξαχθεί σήμερα στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για την 1η αγωνιστική της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet.

Ωστόσο, και πάλι θα παραμένει μία εκκρεμότητα, καθώς θα απομένει το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας. Με τα υπάρχοντα δεδομένα και εκεί υπάρχει ήδη πιθανότερη ημερομηνία και αυτή είναι η Πέμπτη 9η Μαρτίου, με το ματς να διεξάγεται στην Τούμπα.

Πλέον, απομένουν οι ανακοινώσεις από πλευράς Ομοσπονδίας ώστε να διαπιστωθεί αν τελικά αυτές οι ημερομηνίες θα είναι και οι οριστικές, από τις οποίες θα προκύψει το ζευγάρι του τελικού της φετινής διοργάνωσης.

Tags: