Τέλος ο Κασναφέρης από τη Λαμία
i

Ο Γιώργος Κασναφέρης / © Intime

Τέλος ο Κασναφέρης από τη Λαμία

Sportal newsroom 17:29 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 01.02.2023

Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα της Λαμίας στο πρωτάθλημα της Super League έφεραν το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Κασναφέρη. Συνεχίζει ο Σάββας Παντελίδης.

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κασναφέρη ανακοίνωσε η Λαμία, με την ανακοίνωση να κάνει λόγο για παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Διευθυντή για προσωπικούς λόγους με αυτή να έγινε αποδεκτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ, κ. Γιώργο Κασναφέρη. Αποδεχόμαστε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους.

Η συμβολή του Γιώργου Κασναφέρη στην περσινή δύσκολη παραμονή της ομάδας μας στη Super League ήταν καθοριστική. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τον ευχαριστεί για την εξαιρετική συνεργασία και τον επαγγελματισμό του και του εύχεται κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα του».

Εν τω μεταξύ η εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό είχε φέρει και σκέψεις για τον Σάββα Παντελίδη στις τάξεις της διοικησης της ΠΑΕ Λαμία. Ο Έλληνας προπονητής υπενθυμίζεται ότι αντικατέστησε τον Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας στις 16 Νοεμβρίου.

Με εκείνον στον πάγκο, η ομάδα της Λαμίας μετράει τρεις ισοπαλίες και 4 ήττες σε επτά αγώνες του πρωταθλήματος της Super League. Στο κύπελλο δε, υπό τις οδηγίες του Παντελίδη, η Λαμία έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία έχοντας φτάσει μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η εντός έδρας ήττα της Λαμίας από τον Ιωνικό έφερε την ομάδα του Σάββα Παντελίδη στη 13η θέση της βαθμολογίας της Super League. Η ομάδα της Φθιώτιδας απέχει έναν βαθμό από τον Ιωνικό και την τελευταία θέση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της Λαμίας είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο αγώνας θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με το έργο της να είναι εξαιρετικά δύσκολο.