Παρελθόν για τη Λαμία ο Νικοπολίδης και ο Μεντίνα

Ο Γιάννης Νικοπολίδης.

i

©www.lamia1964.gr

Παρελθόν για τη Λαμία ο Νικοπολίδης και ο Μεντίνα

Sportal newsroom 22:01 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:01 - 08.07.2023

Διαζύγιο της Λαμίας με Νικοπολίδη και Μεντίνα.

Μετά τις ανανεώσεις της συνεργασίας με Τσούκαλο και Σιμόν, η Λαμία ανακοίνωσε δύο νέα διαζύγια.

Παρελθόν για την ομάδα της Φθιώτιδας, λοιπόν, αποτελούν ο Γιάννης Νικοπολίδης, ο γιος του παλαίμαχου άσου Αντώνη Νικοπολίδη και ο φορ Μεντίνα.

Στην ανακοίνωση για τον Νιπολίδη αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 22χρονο τερματοφύλακα, Γιάννη Νικοπολίδη, ο οποίος έγινε μέλος της οικογένειας της Λαμίας τον Ιανουάριο του 2023, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Η ανακοίνωση της Λαμίας για τον Μεντίνα: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 28χρονο επιθετικό, Jeison Medina, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Medina έγινε μέλος της οικογένειας της Λαμίας τον Φεβρουάριο του 2023, σε μια πολύ δύσκολη για την ομάδα περίοδο. Καταγράφοντας 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πετυχαίνοντας 1 γκολ συνέβαλε από τη μεριά του στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στην πρώτη κατηγορία».

Ο Ισπανός μπακ Νταβίντ Σιμόν, αντίθετα, ανανέωσε: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 34χρονο ποδοσφαιριστή, David Simon Rodríguez Santana.

Ο Ισπανός έμπειρος αμυντικός έγινε μέλος της ομάδας μας τον Ιανουάριο του 2022, καταγράφοντας μέχρι σήμερα 48 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Ο David Simon, ένα παίκτης ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της, ειδικά τη δύσκολη φετινή αγωνιστική περίοδο, θα συνεχίσει να είναι μέλος του συλλόγου και την ερχόμενη σεζόν.

Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Για τον Τσούκαλο στην ανακοίνωση αναφερόταν: «Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, Νίκο Τσούκαλο

Ο Λαμιώτης επιθετικός που αποτελεί μέλος της ομάδας μας από το καλοκαίρι του 2016, όντας ο πιο παλιός παίκτης της και πραγματοποίησε φέτος 10 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ρόστερ της και την ερχόμενη σεζόν.

Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!».