Αποχαιρέτισε τον Μπεχαράνο η Λαμία

Ντάνι Μπεχαράνο

i

© Intime

Αποχαιρέτισε τον Μπεχαράνο η Λαμία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:44 - 02.07.2023

Ο Ντάνι Μπεχαράνο έγινε παίκτης της Νέας Σαλαμίνας κι επίσημα και η Λαμία με ανακοίνωση της αποχαιρέτισε τον 29χρονο χαφ.

Παίκτης της Νέας Σαλαμίνας και με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Ντάνι Μπεχαράνο, που το μεσημέρι της Κυριακής (2/7) ανακοινώθηκε από την κυπριακή ομάδα.

Έτσι, η Λαμία με μια ανακοίνωση ευχαρίστησε τον Βολιβιανό άσο για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του.

Η ανακοίνωση της Λαμίας:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 μετά την λήξη του συμβολαίου και την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 29χρονο διεθνή αμυντικό μέσο, Danny Bejarano, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει θερμά για την μέχρι σήμερα συνεργασία και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Danny έγινε μέλος της οικογένειας της Λαμίας τον Ιανουάριο του 2019 και μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του είχε συμπληρώσει 132 συμμετοχές με τη φανέλα του συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 9 γκολ και 4 ασίστ. Όλα αυτά τα χρόνια βοήθησε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και η συμβολή του στις επιτυχίες της είναι αδιαμφισβήτητη!»

Δυνατό τεστ κόντρα στη Φόλενταμ

Μετά την επίτευξη του στόχου της παραμονής στη Super League, η Λαμία κινείται σε ρυθμούς... προετοιμασίας, με σκοπό να είναι έτοιμη για την έναρξη της νέας σεζόν. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία, εκεί που αναμένεται να δώσει δυνατά φιλικά.

Οι καλύτεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:59 - 02.07.2023

Οι καλύτεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι

Το μεταγραφικό παζάρι της καλοκαιρινής περιόδου είναι πλέον σε εξέλιξη και οι ομάδες της Super League ετοιμάζουν τα ρόστερ της νέας σεζόν. Το Sportal παραθέτει τους 16 Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι free agent και μπορούν να ενταχθούν σε κάποια από αυτές.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των φιλικών, ωστόσο η Φόλενταμ έκανε γνωστό πως θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Φθιώτιδας. Συγκεκριμένα, η Λαμία θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ολλανδίας στις 29 Ιουλίου στις 17:30 (ώρα Ελλάδας), στο «Kras Stadion».