Δυνατό τεστ για τη Λαμία κόντρα στη Φόλενταμ

Λαμία

i

©intime

Δυνατό τεστ για τη Λαμία κόντρα στη Φόλενταμ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:40 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 21.06.2023

Η Λαμία θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία κι ένα από τα φιλικά που θα δώσει είναι κόντρα στη Φόλενταμ.

Μετά την επίτευξη του στόχου της παραμονής στη Super League, η Λαμία κινείται σε ρυθμούς... προετοιμασίας, με σκοπό να είναι έτοιμη για την έναρξη της νέας σεζόν. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία, εκεί που αναμένεται να δώσει δυνατά φιλικά.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των φιλικών, ωστόσο η Φόλενταμ έκανε γνωστό πως θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Φθιώτιδας. Συγκεκριμένα, η Λαμία θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ολλανδίας στις 29 Ιουλίου στις 17:30 (ώρα Ελλάδας), στο «Kras Stadion».

Νάγκι και με τη... βούλα στη Λαμία

Η Λαμία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ούγγρο τερματοφύλακα Γέργκελι Νάγκι. Ο 29χρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της χώρας του, Πακς, ενώ επίσης έχει παρελθόν και στην Ελλάδα. Ο Νάγκι είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΛ από τον Γενάρη του 2020 μέχρι τον Ιούλιο του 2021.

Τέλος ο Ρόμανιτς

Μετά από μια πενταετία, Λαμία και Λάζαρ Ρόμανιτς θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους! Η ομάδα της Φθιώτιδας με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λύσουν από κοινού τη συνεργασία τους, με τον Σέρβο άσο να είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Λαμία έκανε δικό της τον 25χρονο μεσοεπιθετικό το καλοκαίρι του 2018 από τον Ερυθρό Αστέρα και σε αυτή την πενταετία μέτρησε 10 γκολ και 10 ασίστ σε 123 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον 25χρονο Σέρβο επιθετικό, Lazar Romanic. Ο Lazar έγινε μέλος της ομάδας μας τον Αύγουστο του 2018 και μέχρι σήμερα έχει φορέσει 123 φορές τη φανέλα του συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 10 γκολ και 10 ασίστ. O Η ΠΑΕ Λαμία ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την συνεργασία και για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα», έγραψε χαρακτηριστικά η Λαμία στην ανακοίνωση.