Βρήκε τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων η Λαμία

Γιώργος Λαρεντζάκης

i

©larentzakis_giorgos

Βρήκε τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων η Λαμία

Sportal newsroom 19:08 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:09 - 19.06.2023

Η Λαμία φαίνεται ότι έχει βρει τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων, αφού όπως όλα δείχνουν θα κλείσει τον Γιώργο Λαρεντζάκη, ο οποίος προηγουμένως ήταν στον Ιωνικό.

Η Λαμία μετά την ανακοίνωση του γκολκίπερ Γέργκελι Νάγκι από την Πακς, είναι κοντά και στην πρόσληψη νέου προπονητή τερματοφυλάκων. Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν στην εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα» και οι δημοσιογράφοι Λάμπρος Αρναούτογλου και Νίκος Μώκος, από τη συχνότητα του Lamia Polis 87,7, ο Γιώργος Λαρεντζάκης θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο αντικαταστάτης του Φίλιππου Μπολοβίνη

Αυτή μάλιστα ήταν και η τελευταία εκκρεμότητα σε σχέση με το τεχνικό επιτελείο. Ο Γιώργος Λαρεντζάκης στην αρχή εργάστηκε σε Μετέωρα και Δήμητρα Απόλλων 2005. Από τον Ιούλιο του 2015 μέχρι το 2021 ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στον Αστέρα Τρίπολης, κάνοντας εξαιρετική δουλειά. 

Αφού ανέδειξε δύο τερματοφύλακες, τον Αντώνη Τσιφτσή και τον Φώτη Ψεύτη, ο οποίος έχει πάρει μεταγραφή στη Μίλαν. Από το 2021 μέχρι σήμερα ήταν στον Ιωνικό. 

Η Λαμία τη φετινή σεζόν εξασφάλισε την παραμονή της, την τελευταία αγωνιστική. Όπου έφερε ισοπαλία 2-2 με τον Ιωνικό στη Νίκαια. Πλέον οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στρέψει τα βλέμματά τους στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι του Γιάννη Φετφατζίδη

Πιο αναλυτικά όπως είχαν αποκαλύψει στην εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα» και οι δημοσιογράφοι Λάμπρος Αρναούτογλου και Νίκος Μώκος, από τη συχνότητα του Lamia Polis 87,7, η ομάδα της Φθιώτιδας είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Έλληνα επιθετικό και η συμφωνία είναι αρκετά κοντά. 

Ενώ την ίδια ώρα δεν έχουν λείψει και οι αποχωρήσεις. Με τον Ρόμανιτς και τον Γκαραβέλη να έχουν αποτελέσει παρελθόν από τη Λαμία.