Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Ντελόρ σύμφωνα με την Equipe

Αντί Ντελόρ

i

©OGC Nice

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Ντελόρ σύμφωνα με την Equipe

Sportal newsroom 18:36 - 19.06.2023

Ο Ολυμπιακός όπως αναφέρει δημοσίευμα της Equipe ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Αντί Ντελόρ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τη Ναντ.

Ο Ολυμπιακός μετά την αποχώρηση του Σεντρίκ Μπακαμπού είναι σε αναζήτηση για κεντρικό επιθετικό. Όπως αναφέρει η Equipe λοιπόν ένας παίκτης που ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Αντί Ντελόρ. Σύμφωνα με το γαλλικό μέσο ο Αλγερινός επιθετικός δεν είναι στα πλάνα μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και ομάδων από τη Μέση Ανατολή. 

Ακόμη υπάρχει και η περίπτωση να μην φύγει από τη Γαλλία. Καθώς το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως η Μονπελιέ ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτησή του. Τον Ιανουάριο ο 31χρονος δόθηκε δανεικός στη Ναντ, η οποία τον απέκτησε με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, δίνοντας το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Παρόλα αυτά η εικόνα του δεν ήταν και η καλύτερη, ενώ και οι σχέσεις του με τον πρώην και νυν προπονητή του τον φέρνουν κοντά στην αποχώρηση από τη Ναντ. Συγκεκριμένα μέτρησε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μόλις δύο γκολ. 

Ο Ντελόρ ξεκίνησε από την Αζαξιό, με την οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια, ενώ ενδιάμεσα έπαιξε για έξι μήνες στη Μετς. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Τουρ, ενώ αμέσως μετά έφυγε από τη Γαλλία, για να πάει στην Αγγλία και να παίξει για τη Γουίγκαν. Παρόλα αυτά μετά από έναν χρόνο επέστρεψε στη Γαλλία, όπου έπαιξε στην Καέν

Τέλος έχει φορέσει ακόμα τις φανέλες των, Τίγκρες, Τουλόυζ, Μονπελιέ και Νις