Τρέχουν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Μετά τον Μαρτίνεθ, «κλείνουν» δύο παίκτες!

Ο Αντόνιο Κορδόν.

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Μετά τον Μαρτίνεθ, «κλείνουν» δύο παίκτες!

Διονύσης Βερβελές 18:33 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:33 - 19.06.2023

Ο ξεκάθαρος στόχος ενίσχυσης του Ολυμπιακού ως το τέλος της εβδομάδας…

Ο Ολυμπιακός πλέον έχει προπονητή. Αναμένονται τα τυπικά για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που είναι ο δεύτερος που συμφωνεί με τους «ερυθρόλευκους». Είχε προηγηθεί ο Αντόνιο Κορδόν, που ανέλαβε αθλητικός διευθυντής. Εδώ και μία εβδομάδα είναι στην Ισπανία και το μεσημέρι της Τρίτης (20/6, 15:20) αναμένεται στη χώρα μας, μαζί με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, τον νέο κόουτς των «ερυθρολεύκων». 

Άμεση ενίσχυση μετά την έλευση Μαρτίνεθ

Θα ακολουθήσουν τα τυπικά, με την υπογραφή του συμβολαίου του 42χρονου προπονητή, αλλά και την ανακοίνωση. Ο Κορδόν πάντως, στην Ισπανία δεν πήγε μόνο για τον προπονητή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει και σε θέμα παικτών και μάλιστα αρκετά.

Έτσι κι αλλιώς «καίγεται», καθώς θα αρχίσει η νέα σεζόν και τυπικά σε λίγες ημέρες, με την προετοιμασία. Στις 5 Ιουλίου, η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αυστρία και ειδικότερα το Μιλς, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Εκεί ο Μαρτίνεθ, θα έχει και νέα πρόσωπα. 

Τι προκύπτει; Ο Κορδόν στο διάστημα της παραμονής του στο εξωτερικό, «έτρεξε» δύο τουλάχιστον περιπτώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, έτσι, ο ένας πρόκειται να είναι στόπερ. Μένει να δούμε αν θα είναι ο Καμπρέρα, παίκτη που είχε στην Εσπανιόλ ο Μαρτίνεθ

Επίσης, τις τελευταίες ημέρες ο Κορδόν έχει εντείνει τις επαφές του για την απόκτηση ενός τουλάχιστον εξτρέμ. Κι εκεί άλλωστε ο Ολυμπιακός θέλει την ενίσχυσή του. Από την αρχή της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό άλλωστε ο Κορδόν, «ψήφισε» για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών και δύο εξτρέμ. Στόχος στην παρούσα φάση, είναι οι δύο να «κλείσουν» μέχρι το τέλος της εβδομάδας. 

Ποιος είναι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ που ετοιμάζεται να αναλάβει τον Ολυμπιακό (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:00 - 18.06.2023

Ποιος είναι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ που ετοιμάζεται να αναλάβει τον Ολυμπιακό (vid)

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα είναι ο εκλεκτός που θα αναλάβει το «τιμόνι» του Ολυμπιακού, με στόχο την επιστροφή στα μονοπάτια του πρωταθλητισμού. Ποιος είναι ο τεχνικός ο οποίος περίμενε το νεύμα του Κορδόν;

Δεν είναι και… μυστικό, ότι ο Ολυμπιακός μετά την ανακοίνωση του προπονητή, θέλει να προχωρήσει και στην απόκτηση ποδοσφαιριστών. Ο Κορδόν άλλωστε γνωρίζει τι θέλει το ρόστερ, έχει κατασταλάξει και έχει προχωρήσει και τουλάχιστον δύο περιπτώσεις.