Έγινε για δεύτερη φορά πατέρας ο Φορτούνης - Το όνομα που θα δώσει στην κόρη του

Κώστας Φορτούνης

i

© Intime

Έγινε για δεύτερη φορά πατέρας ο Φορτούνης - Το όνομα που θα δώσει στην κόρη του

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:27 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 19.06.2023

Ο Κώστας Φορτούνης κι η σύζυγός του, Ιωάννα Καταραχιά έγιναν για δεύτερη φορά γονείς.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Κώστας Φορτούνης κι η Ιωάννα Καταραχιά. Ο 30χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού κι η σύζυγός του έγιναν για δεύτερη φορά γονείς. 

Η Ιωάννα Καταραχιά έφερε στη ζωή την Τρίτη 6 Ιουνίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι, προσθέτοντας ένα ακόμη μέλος στην οικογένεια Φορτούνη. Θυμίζουμε ότι στις 8 Ιουλίου 2021 είχε γεννηθεί ο γιος τους. 

Ο Κώστας Φορτούνης κι η Ιωάννα Καταραχιά τους είναι ζευγάρι εδώ και πέντε περίπου χρόνια. Στις 5 Ιουνίου του 2021, λίγο πριν από τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους, παντρευτήκαν με πολιτικό γάμο στην ιδιαίτερη πατρίδα του ποδοσφαιριστή στην Καλαμπάκα.

Ο Φορτούνης βρισκόταν όπως και στην πρώτη γέννα της συζύγου του στο πλευρό της καθ' όλη τη διάρκεια του τοκετού. Το πρώτο παιδί της οικογένειας, έχει πάρει το όνομα του πατέρα του αρχηγού των «ερυθρόλευκων», Σπύρος, ενώ η κόρη αναμένεται, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Real News» να ονομαστεί Ανδριάνα, από τον πατέρα της Ιωάννας, Ανδρέα. 

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός το επόμενο διάστημα θα αποχωριστεί για λίγο την οικογένειά του, καθώς ξεκινά η προετοιμασία του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Τίρολ της Αυστρίας από τις 5 έως και τις 20 Ιουλίου.

Ο Φορτούνης ήταν «φτιαγμένος» για την Εθνική και... περίμενε στου Ρέντη - Η αντίδρασή του όταν έμαθε το «κόψιμο» από τον Πογέτ και οι σκέψεις του για το μέλλον
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:41 - 26.05.2023

Ο Φορτούνης ήταν «φτιαγμένος» για την Εθνική και... περίμενε στου Ρέντη - Η αντίδρασή του όταν έμαθε το «κόψιμο» από τον Πογέτ και οι σκέψεις του για το μέλλον

Σε μία κίνηση ενδεικτική του επαγγελματισμού του και της θέλησής του να είναι στην αποστολή της Εθνικής, ο Κώστας Φορτούνης όχι μόνο δεν πήγε διακοπές μετά τις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό, αλλά συνέχισε να προπονείται στου Ρέντη για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατά την παραμονή τους εκεί θα δώσουν τέσσερα φιλικά, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστοί οι αντίπαλοι αλλά και οι ημερομηνίες των αγώνων. Υπενθυμίζεται ότι οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού για τον τρίτο προκριματικά γύρο του Europa League είναι στις 10 και τις 17 Αυγούστου. Η πρώτη «συγκέντρωση» των ποδοσφαιριστών των Πειραιωτών αναμένεται να γίνει μέσα στην τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.