Το αινιγματικό ποστ του Τζόρτζεβιτς για τον Ολυμπιακό

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

i

©intime

Το αινιγματικό ποστ του Τζόρτζεβιτς για τον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 15:42 - 17.06.2023

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς το μεσημέρι του Σαββάτου ανέβασε ένα αινιγματικό ποστ στο Twitter στο οποίο φαίνεται η σκιά του προσώπου του και στο φόντο το σήμα του Ολυμπιακού.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και ένας από τους πιο εμβληματικούς αρχηγούς στην ιστορία του Ολυμπιακού

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ραντνίτσκι τη σεζόν 1990-01 και μετά από έναν χρόνο πήρε μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα. Έναν χρόνο έπαιξε δανεικός στη Σπάρτακ Σουμπότιτσα και μετά μετακόμισε στην Ελλάδα για χάρη του Πανηλειακού

Μετά από τρία χρόνια, 111 συμμετοχές και 15 γκολ ο Σέρβος ποδοσφαιριστής έκανε το μεγάλο βήμα για τον Ολυμπιακού. Στον οποίο ήρθε τη σεζόν 1995-96. Στα 13 χρόνια που αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού ο «Τζόλε» μέτρησε 493 συμμετοχές και 157 γκολ, Αριθμός που τον κατατάσσει στη δεύτερη θέση των κορυφαίων σκόρερ της ιστορίας των «ερυθρολεύκων». 

Από πάνω του είναι μόνο ο Αλέκος Αλεξανδρής με 170 τέρματα. Την ίδια ώρα σε αυτά τα 13 χρόνια κατέκτησε έντεκα πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ. Ο Σέρβος λοιπόν τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να βρίσκεται μέσα στον χώρο του ποδοσφαίρου, όντας πλέον μάνατζερ. Παράλληλα οι σχέσεις του με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν ήταν και οι καλύτερες. 

Ωστόσο το μεσημέρι του Σαββάτου (17/6) ο Σέρβος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  ανέβασε ένα αινιγματικό ποστ. Συγκεκριμένα υπήρχε μια φωτογραφία στην οποία φαινόταν η σκιά του προσώπου του Τζόρτζεβιτς και πίσω του φαίνεται το σήμα του Ολυμπιακού.