Αντίστροφη μέτρηση για προπονητή στον Ολυμπιακό - Ο Μαρτίνεθ και η πιθανότητα για κάτι... άλλο

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Photo by Alex Caparros/Getty Images

Αντίστροφη μέτρηση για προπονητή στον Ολυμπιακό - Ο Μαρτίνεθ και η πιθανότητα για κάτι... άλλο

Διονύσης Βερβελές 10:00 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 17.06.2023

Θέμα ωρών πλέον η ανακοίνωση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού…

Στις 14 Μάη ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι», ως τώρα, δεν έχουν ανακοινώσει το νέο τους προπονητή και είναι ξεκάθαρο πως τελικά, δεν είχαν βρει τη λύση. Αυτή τη στιγμή, παντού παίζει το όνομα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός φέρεται ως το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού. Να σημειώσουμε κάτι. Περισσότερο αυτό προκύπτει από την Ισπανία τις τελευταίες ώρες και λόγω του ταξιδιού του Κορδόν εκεί. Λένε πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί ο 42χρονος πρώην προπονητής της Εσπανιόλ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει κάτι. Και ως τώρα γενικά, ελάχιστα έχουν βγει στη δημοσιότητα στο θέμα του προπονητή. Για παράδειγμα, η μη συμφωνία με τον Σρέντερ, ήρθε από τα επίσημα χείλη. Από το ρεπορτάζ μέσα στην εβδομάδα, προέκυπτε ότι δεν υπήρχε συμφωνία και με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ότι δεν θα ερχόταν άμεσα στην Ελλάδα. Από τότε, πέρασαν τρεις ημέρες και οι περισσότεροι εκτιμούν πως πλέον είναι θέμα λεπτομερειών.

Μπορεί να επηρεάζει μία εξέλιξη από την Αργεντινή; Χθες ολοκληρώθηκε και τυπικά η συνεργασία του Ντιέγκο Μαρτίνες με την Τίγκρε. Ο Αργεντινός κόουτς που έχει περάσει από την Ελλάδα ως ποδοσφαιριστής (από Πιερικό και Διαγόρα), ήταν μέσα στη λίστα των υποψηφίων για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Μόνο που τότε, δεν διαφαινόταν ότι θα λύσει τη συνεργασία του με την Τίγκρε. Τα δεδομένα άλλαξαν, στην πατρίδα του τον πιστεύουν πολύ, έχει ακουστεί μέχρι και για την Μπόκα Τζούνιορς. Αν πραγματικά θέλει ο Ολυμπιακός, μπορεί κάλλιστα πλέον να έχει κάνει την κρούση του.

Άρεσε αρκετά πάντως τον πρώτο καιρό… Πληροφοριακά. Ο χρόνος πάντως πιέζει. Ο κόσμος αγωνιά για τα καλά και αναμένει τις εξελίξεις, γιατί εκτός του θέματος του προπονητή, οι Πειραιώτες θα κληθούν να έχουν και έτοιμες λύσεις για ποδοσφαιριστές.

Υ.Γ.: Αύριο Κυριακή, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμπληρώνει 13 χρόνια απ’ όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό. Θα «σκάσει» ο προπονητής; Κάποιοι πάντως, μέχρι να ακούσουν τον νέο κόουτς, εξακολουθούν να πιστεύουν πως μπορεί το μενού να έχει έκπληξη…